Love is a battlefield

Idag har vi varit i skogen och grillat annars har det inte hänt så mycket. Har haft en del duster med unga mannen i familjen, med andra ord Felix. Han är inte helt lätt alla gånger. När han var mindre så var han så nöjd över allt och det behövdes inte mycket för att få honom glad. Men nu är han en mycket svårflirtad ung herre som Kim uttryckte det igår. Inte ens lek och bus här om dagen fick honom i taket. "Ganska kul" sa han svalt efteråt. Imorse fick han ett litet utbrott och samma sak när vi skulle gå iväg till skogen. Han skulle minsann inte till någon skog, nej då han var skadeglad när han insåg att vi skulle komma iväg senare. Nu på kvällen skulle han absolut inte lägga sig heller. Han är nog lite bortklemad denna lille herre. Han har leksaker så det svämmar över inne på hans rum, ska allt göra en resning snart han behöver inte hälften av vad som finns därinne. Igår skulle han inte gå till sin kompis och leka för det var jobbigt att klä på sig ytterkläderna. Ja inte är det roligt jämt. Men för det mesta är han en underbar liten kille, en otroligt klok liten kille som jag är otroligt stolt över. Och Alice, lilla pallan, underbara lilla trollunge. I förmiddags märkte jag att hon luktade illa, rikttigt illa. Fattade inte riktigt varför (hon luktade alltså) men jag satte henne i duschen och sen när jag skulle lägga henne för att sova middag så upptäcker jag att hon har kräkts i sin säng och sen legat i det därav lukten. Hon hade kräkts upp sin morgonvälling utan att Kim sett det. Men hur som helst hon är för go alltså. Kim kokade risgrynsgröt igår och imorse när han värmde en tallrik i micron så var den så varm när han tog ut den så han sa aj, aj, aj och Felix härmade så klart och sen pallan! Aj, aj, aj sa hon. Alla tre skrattade vi åt henne. Rara lilla pudding. Hon härmar hon med. Dröjer nog inte förrens det kommer fler ord ur henne. Mamma, pappa, titta kan hon än så länge men som sagt det dröjer nog inte. Felix var tidig med pratet, när han väl började prata så kom det hur mycket ord som helst. Och när vi ändå är inne på palli. Hon börjar dagis om en vecka! Nästa måndag är det inskolning, helt sjukt ju! Men det ska bli spännande att se hur det går för henne. Tror inte det kommer att vara några problem. Hon är väldigt tillfreds så det ska nog gå bra.

          

Nu ligger den lilla terroristen så nu ska jag gå och se film med kimpa. Into the wild tror jag det blir!

Kommentarer
Postat av: N AT

Stackars liten Alice! Det med Felix kanske är sånt som går över? Att ni skämt bort honom lite visar ju iaf inget annat än er kärlek... :)



Ja filmen var skitkonstig, speciellt i garderoben ja! Helt plötsligt bara! Ja Pitten gjorde filmen. Tur det. Har aldrig "brytt mig om" honom förut men efter den rollen tycker jag att han är rätt cool haha



kram

2009-01-04 @ 02:40:19
URL: http://nathalicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0