Nick of time

Jag är en riktigt klant och en slarvig sådan. Kom på att jag har lovat att ha ett Cosmopharmaparty här hemma på torsdag. Det här är inget jag har glömt bort men däremot har jag glömt bort att bjuda folk. Har tänkt att göra det länge men det har inte blivit av. Och sen har jag tänkt att det är långt kvar men det är det ju inte. Det är ju redan januari. På torsdag är det tänkt att jag ska ha detta party. Tänkte först skjuta upp det men å andra sidan kan det vara skönt att få det överstökat. Har ringt runt till mina väninnior idag och bra som dom är så kommer dom såklart. Tänker inte bjuda allt för många med tanke på platsbristen. Vet inte hennes minimun heller men en del själar får jag ju hit. Blir nog bra det där.

Annars så var vi på bio igår trots att Felix attityd var lika tråkig som vanligt. Eller som den varit senaste tiden snarare. Att gå på bio var ju inge roligt och stolarna man fick sitta på var hårda. Men han blev glatt överraskad och det var väl därför vi valde att åka ändå, han måste tydligen motbevisas ibland den lilla skitungen :) Vi lämnade av Alice hos Tina innan vi åkte på bio. Trodde att hon skulle gråta eftersom vi i stor sett bara lämnade av henne och drog vidare  men det hade hon inte gjort. Hon hade spanat in Tina och sen satt igång och lekt hon med. När vi hämtade henne så gnällde hon lite, då kom hon väl på att vi varit ifrån henne. Så är det ju ofta med små barn. När vi kom hem så hade en säkring gått. Kallt som fan var det med, Värmepumpen hade blåst en säkring. Kim bytte och sen när jag satte på ugnen så gick det en igen. Nu har vi faktiskt stängt av pumpen ett tag eftersom den tar mer effekt än den ger nu när det är så kallt. Mamma och brorsan kom över på en hejdåfika. Brorsan åkte hem imorse och man vet inte när man får se honom igen. Han har varit hemma länge nu och det har varit kul att ha honom här. Ungarna är tokig i honom.

Sen har jag faktiskt tagit tag i matten idag med, har bara räknat några tal men ändå det är alltid nåt. Nu ska Kim åka hemifrån ett par timmar och Felix har en kompis här så nu blir det till att ta hand om barnen resten av kvällen. På onsdag börjar allvaret igen, då är jag tillbaka i skolan. Vi kan nog behöva lite rutiner här hemma. Jag och Kimpa går varandra på nerverna och retar varandra så det heter duga haha. Så äre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0