Top of the morning

Nu har Magnus och hans flickvän åkt hem till Götet igen och nästa gång vi får träffa dom så har dom antaligen ett litet barn, en liten kusin. Detta ska bli mycket spännande! I onsdags så tog vi en båttur för första gången i somras. Kim har åkt ett par gånger utan oss. Jag packade lite fika och sen drog vi iväg. Ni som minns min förra båttur kanske kommer ihåg att jag kände fullständig panik. Det gjorde jag inte den här gången. Det var inte trevligt när vågorna slog men jag överlevde och hade fokus på att ta hand om Alice och se till att inte hon ramlade över bord. Vi stannade i en vik och fikade innan vi drog hem till svärfar och åt lunch. På kvällen fick vi dagens skörd av grannen, 2 Skålar smultron, massa morötter och tre squash. Hemma hos svärfar plockade vi en massa hallon och smultron som jag och Felix ska göra en paj av idag.
 
Igår åkte vi till karlstad och shoppade. Köpte byxor och skor till mig och barnen. Åt lunch på subway själv tog jag en pasta, orkade ungefär hälften. Äter verkligen inga Maria Röös portioner längre, hoppas det varar resten av livet haha. Åkte hem och lade barnen och såg på film. Million dollar baby. Har tänkt att se den i ett eller två år nu men inte blivit av men igår äntligen. Bra men tragisk film.

Nu sitter resten av familjen i soffan och ser på bompa som Alice säger. Det är tur att man har världens bästa familj. Underbara ungar och en underbar man. Jag är så glad att jag har dom allihop. Kim är världens bästa pappa. Det är han verkligen! Han är galen i ungarna och varje morgon när han vaknar så ropar han in barnen och kramas en massa med dom. Så vill han börja sin dag. Och han har världens tålamod och är pedagogisk och bra. Du är helt enkelt bäst baby!

Lägger in några bilder från båtfärden, de är från mobilen så kvallan kanske inte är den bästa.









Imorgon ska jag hem till Mia i Molkom och sen på måndag så åker vi till Öland. Tur att man har saker att se fram emot!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0