I`m safe up high, nothing can touch me

Livet består av plugg eller det borde bestå av plugg. Jag älskar mitt liv och är nöjd med alla mina val jag har gjort. Jag kunde inte ha det bättre. Men just nu tycker jag att det är kämpigt. Främst med skolan, det är mycket i skolan just nu och kommer att vara ett tag. Tenta, uppsats, uppgifter samt allt som jag släpar med. Jag orkar inte ens tänka på det, ger bara ångest. Men jag ska fixa det såklart det finns inga alternativ. Men just nu är det trist. Och det är tärande för förhållandet också tycker jag. Jag måste spendera dagarna framför böckerna och hinner inte med annat. Samtidigt som Kim vill jobba i trädgården och hitta på saker han med. Det måste han ju få, han ska inte behöva lida för att jag ska plugga. Men det är svårt att få ihop det ibland. Idag drog Kim iväg för att fixa med båten, han tog Alice med sig, Felix fick vara hemma. Han är trött på att åka till farfar stup i kvarten. Med Felix hemma kan jag plugga, han är så stor så han sköter det mesta själv. Men jag hatar att hela familjen ska bli lidande för min skola. Januari, januari längtar som en tok.

Annars är maj en rätt fullspäckad månad som vanligt. Tenta till veckan, sen ska jag till Uppsala på torsdag och det blir en heldag buss dit sex på morgonen och hemma runt elva på kvällen om jag ens kommer hem. Sen är det meningen att jag ska till Sofia på lördagen efter det. Längtar efter flickorna jättemycket så det ska bli kul om jag hinner vill säga. Sen är det vårrus veckan efter samt kryssning fre-lör. Sen uppsats och Felix 6 årskalas så nog blir maj en händelsefull månad alltid.

Annars så har jag haft det skönt här hemma med familjen sista dagarna. Var och kollade på brasan i torsdags, det var trevligt men Felix blev så trött så Kim fick ha honom på ryggen på vägen hem. Fyrverkeriet var uppskattat och Alice sov sig igenom det. Har den flickan somnat så finns det inget som väcker henne sen. Vi har våra högtalare vägg i vägg med hennes säng och vi spelar högt som bara den när vi ser på film men hon märker inget. Inte Felix heller, det märks att dom är vana med ljud. Igår åt vi middag på altanen, underbart härligt. Vill vara ute i solen och inte sitta inne och muppa. Ännu värre blir det väl sen när det ska skrivas uppsats.

Nu ska jag sätta igång här!

Kommentarer
Postat av: Laila

jadu, det där med skola gör ju en knäpp ibland, haha !

2009-05-08 @ 17:48:32
URL: http://baralaila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0