You´re my crack of sunlight

Igår när Kimpa kom hem så såg vi de två sista Prison break avsnitten, slutade rätt bra ändå. Ska inte avslöja slutet för er som inte sett det än. I love Michael! Vilken man! Det är en av de bästa serierna som någonsin gjorts om du frågar mig. Men nu är jag bara glad att det är slut. Första säsongen är den absolut bästa! Men nu i slutet gick det lite över styr och den behövde gå i graven.

Idag har jag haft barnen på dagis ett par timmar och hann faktiskt skriva en del på uppsatsen. Borde ha skrivit mer men jag är igång iaf, det här ska jag nog ro i land. När jag hämtade barnen sen så var Alice inte alls på humör hon bara grät. Ville inte ens ha mellanmål hemma och det är inte likt henne. Jag satte ner henne i hennes säng och där hämtade hon sig som vanligt, hon älskar den där sängen! Efter att ha myst lite så var hon som en ny liten tjej. Lekte, plockade och babblade som en liten maskin. När Kim kom hem åkte vi iväg till kissarna som vi ska se efter. Zoya blir så glad när man kommer. Hon vill kela och vill inte att man åker ifrån henne och bebisarna är underbara såklart! Skulle kunna ta hem varenda en av dom, men jag har redan fyra så våran kvot är fylld med råge.

Vi skulle egentligen varit iväg på bio ikväll jag och Kim men vi valde att stanna hemma och mysa med Felix istället, ett bra val tror jag. Imorgon ska vi nog åka till Mariebergsskogen hela familjen. Ta med lite picknick och leka och titta på djuren en stund. Vi behöver verkligen ha lite kvalitetstid tillsammans nu mellan alla måsten, sånt behövs. Sen får jag väl skriva resten av helgen. Men då har man iaf gjort något tillsammans.



Slänger in en bild på vårat medicinskåp! Alla som besöker oss påpekar alltid att vi har så mycket medicin i vårat skåp.Det har vi kanske? Åkte förbi mamma idag och hämtade Nexium åt Kim, snodde med mig ett helt paket. Pappas gamla medicin, han gav alltid Kim sånt när han levde och sen dess har vi levt på hans recept och idag hämtade vi som sagt ett helt paket. Han måste ha haft hur många som helst hemma. Älskade lille pappa vad mycket mediciner du hade!

Kommentarer
Postat av: A-K

Ja vad vore livet utan mediciner!? Treo o Nasin är mina favoriter =)

2009-05-23 @ 00:21:05
Postat av: Maria

Haha ja A-K vad vore livet utan mediciner det kan man undra? Mina favoriter är helt klar samarin och novalucol! Kind of hooked!

2009-05-24 @ 11:52:56
URL: http://mariia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0