En vanlig måndag

Idag har vi varit hemma nästan hela familjen. Felix har varit i skolan och kom hem vid halv ett. Så laga mat och plocka disklivet fortsatte. Imorgon ska jag in till stan och fixa med lite till arbetet. Alice har inte varit på nåt vidare humör. Det enda hon vill göra är att se Nalle puh och det kan man ju inte göra dagarna i ända. Hon har grinat en hel del och bajade sen tre gånger så det kan ju ha varit magen. Eller så känner hon sig fortfarande risig, svårt att veta.

Har bokat en dagstur till Göteborg. Såg ett erbjudande i Krilleposten idag. Man kunde åka tåg tur och retur för 100 kronor över dagen (50 för barn). Nästan gratis ju! Bokade platser till familjen och mamma. Så vi åker ner och går på stan med Magnus med familj, anternativt går på Liseberg vi får se vad det blir.

Lillan sover och Felix ska precis hoppa i säng han med. Ikväll blir det Public enemies med Depp, det gillar vi! Är på jakt efter en barnvagn. Har nog slopat idén om tvillingvagn och måste nu ha tag i en vanlig duo. Ska fixa en ny säng till Alice med. Blir nog Kim som bygger en själv, då har han något att syssla med, passar ju bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0