Operationen

Igår var det operation som stod på schemat. Gick upp innan fem och duschade och begav oss till Karlstad. Åkte redan vid halv sex. Först satt vi i väntrummet och då fick Felix bedövningssalva och plåster i armvecken och på händerna. Sen fick vi komma in i ett rum där Felix fick byta om och sätta på sig sjukhuskofta. Innan det var dags att åka ner till operationen fick han lugnande medicin sen bad sköterskan homom lägga sig på sängen. Då fick han lite ångest, tårar kom fram och han sa att han inte ville. Då fick jag bita mig i kinden, det var så jobbigt att se. För jag kan själv sätta mig in i hans skräck. Jag har aldrig opererats och skulle inte vilja göra det heller. Vi pratade med honom och sen rullade vi ner mot operationen där vi stod i en halvtimme innan det var dags att gå in. Lugnande medicinen gjorde susen, han blev avslappnad och glad. Läkaren kom ut och tittade på honom och pratade med oss. Han ritade även där han skulle snitta. Vi bestämde oss för att Kim skulle följa med Felix in när han skulle sövas, jag tror att han fixade det bättre än mig. Kim bar in honom medans jag satt kvar. Han somnade på en gång och sen gick vi och åt frukost. Efter en halvtimme var det klart och då gick jag in till Felix på uppvaket. Han sov fortfarande när jag kom och jag såg hans syressättning och hjärtslag på skärmen. Han vaknade ungefär  45 minuter senare och då var han inte på nåt vidare humör. Han satte sig upp och ville ur sängen. Han hade ont så han fick smärstillande intravenöst i sin port i armen. Det var han inte heller förtjust i heller, slangen var ivägen och han var mycket irriterad över den. Han låg med ansiktet vänt från mig och ville inte att jag tog i honom eller pratade. Så jag satt bara bakom honom en timme tills vi fick komma upp till rummet igen. Han fick en piggelin och blev genast på humör. Sen fick han rån och saft. Han kissade och sen fick vi åka hem. Vi for direkt till Toys r´us eftersom vi lovat honom en leksak efter operationen. Efter det åkte vi och åt lunch, sen till Pets och köpte kattmat för 1000 spänn och några fiskar med. Jag fick välja och det blev tre söta slöjstjärtar.

Idag har vi bara slöat allihop. Felix har lekt med en kompis hela dagen och mår mycket bra. Lite öm i såret men det är tejpat och plastat så det kommer nog läka fint. Ikväll blir det fredagsmys med Barda och godis. Ska snart fixa middag med annars händer det inte mycket alls. Kim eldar så det är varmt och gott här hemma.

Vill sända ett stort tack till Tina! Hon kom hit i onsdags och så åt vi tacos och tårta och såg på Greys på kvällen. Sen tog hon hand om Alice på morgonen och fixade frukost och tog henne till dagis. Guld värt! Tack så mycket! Tack Mia och Alexandra som oxå erbjöd sin hjälp. Vad gjorde man utan vänner??

Tack för alla rara kommentarer ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0