Världens sötaste lilla monster

När jag kom hem för en timme sen möttes jag av en inte helt nöjd Alice. Men sen dess har det eskalerat det grövsta för att tillfälligt vara i balans igen. Hon var gnällig innan maten och sen bröt h-vetet löst. Hon ville ha ketchupflaskan men inte ha nån ketchup. Sen tog Felix den och då blev det krig. Hon skulle ha ketchup samtidigt som hon inte skulle ha nån. Hur vi än hade gjort eller hur hon än hade gjort så hade det inte blivit bra. Katastof var ordet. Mamma skulle gå och hon skulle varken ha mat, dryck eller nappen. Inte äta, inte gå ner. Skrik och mer skrik i en halvtimme. Sen lugnade hon ner sig och lade sig i sängen så jag fick läsa för henne. Nu är det bompa och det skulle hon se och nu har lugnet lagt sig. Nån middag fick jag inte i henne. Hon får en flaska välling vid sju innan hon ska sova. Min söta lilla fislisa, att man kan ändras så plötsligt. Skulle tro att det är trotsålder och utvecklingsfas på gång. Saker som hon älskat för en vecka sen blir hon fullkomligt vansinnig över nu (som att jag ger henne pålägg på mackan). Det är en jobbig period för henne det måste man komma ihåg när man känner hur tålamodet börjar tryta. Det kommer vara jobbigt ett tag och det lär inte blir lättare när hon blir storasyster. Älskade lilla unge! Men det här ska vi allt ta oss igenom lilla trollunge.

Annars har jag varit i skolan i några timmar idag. Hade möte med min handledare och det gick bra. Sen gick jag till bibbilan och lånade en massa böcker. Fick betala böter först eftersom mitt kort var spärrat. Vad dom böterna låg på vågar jag knappt tala om. Snacka om att kau tar ut förseningsvgifter. Ingen ville möta mig och käka lunch så jag tog bussen upp till Tina och sen gick vi och satte oss på hennes lokala pizzeria och åt en sen lunch. Det satt fint i kistan efter 6 timmar utan mat.

Imorgon ska jag med Felix till skolan så han kan ta sin spruta. Barnen måste ha en vuxen med sig och det är bra tycker jag så jag följer med. Förhoppningsvis kan vi vaccinera Alice på fredagen så är de klara båda två sen. Sen är det bara Kimpa kvar.

Ikväll är det Grey´s, en liten sak som på nåt vis blir så stor!

(Nu äter hon)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0