Stugträff

Har inte skrivit på ett par dagar. Hinner inte riktigt med känner jag. Dagarna flyger fram och man ska hinna med så mycket. Sen sist har det varit fotbollsskola, fredagsmys med barnen. På lördagen drog jag iväg på vår årliga stugträff vid Fryken. Mötte upp Ullis på stan och hängde hos henne ett tag. Sen kom Mia och hämtade oss och vi begav oss mot stugan. Väl där satt vi på altanen i solen och pratade och snaskade godis. På kvällen åt vi en god middag som Eva hade fixat. Sen umgicks vi bara, pratade och skrattade och hade allmänt trevligt. Dagen efter såg vi båtarna dra iväg eftersom det återigen var Gäddfestival (vi har prickat in den alla tre år vi varit där) vad är oddsen på detta liksom? Det var jättekul att träffa alla tjejerna igen. Jag är så glad som har dom i mitt liv.

På söndagen hanns det inte med så mycket. Kom hem och umgicks med familjen och kramade på barnen. Idag har jag haft en heldag. Först praktiken hela dagen. Åkte sen till stan och hann med en fika och en pizza med M. Sen åkte jag tillbaka till praktiken och var med på ett föräldramöte. Kom hem runt 20.30 och nu ska man snart upp igen. Så är det och kommer att vara ett par veckor till men vad gör väl det?

Annars är allt som det ska. Felix utbrott har lugnat ner sig betydligt och han är tillfreds i stort sett hela tiden. Alice babblar mest hela tiden och lär sig nya ord varje dag. Heja heja bamse skriker hon och vill se på Bamse på youtube. Finns ju en del snuskbamse tyvärr och igår hoppade en igång. Bamse bamse kåtast av dom alla. Felix upprepade Bamse påtast av dom alla och det var vi nöjda med. Behöver inga svåra frågor haha. Bebisen sparkar dagligen och på torsdag är det dags för ultraljud.

Ja det ar en liten uppdatering iaf. Nu ska jag fixa inför morgondagen sen blir det sängen. Må så gott!


Alice i sitt esse. Hon älskar att klä på sog och byta kläder och sätter mer än gärna på sig mammas underkläder.


Felix får plats i min HMkartong


En del av maten vi förtärde i stugan


Mitt härliga stuggäng. I bakgrunden ser ni stugan och Fryken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0