Nu äre helg!

Sitter i skolan och väntar på lektion. Ska ha seminarium och redovisa en bok som vi läst. Blir dock en kort dag i skolan idag. Annars håller vi på med digital storytelling och gör en personlig film. Roligt men tidskrävande, ska bli kul att se hur resultatet blir. Annars händer de inte mycket oväntat. Var ute och käkade med tjejerna i onsdags och det var supertrevligt. Vi snackade om allt annat än barn för en gångs skull och jag pratade inte mest vilket glädjer mig.

Annars är det som vanligt, Felix utbrott har blivit färre men han är arg alltså och inte alls glad. Grät imorse så vi fick kramas en lång stund. Kim ska ansöka om pappledighet och börja vara ledig på fredagar. Kommer bli bra för både Felix och Kim. Men men vi kämpar vidare där hemma och hoppas att det ska gå över snart. Men han är inte lika glad längre som när han var mindre. Jobbigt att se faktiskt. Han är väl lik mor sin tyvärr, utbrott och gnäll hörde (hör) till min vardag.

Har inget direkt planerat i helgen, kanske ska bowla med Kims familj annars vet jag inte. Måste plugga och städa men mer än det ska vi väl hinna med.

Nu ska jag gå och leta upp min studiegrupp. Trevlig helg på er!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hej Maria! Kom på att tänka på dig. Hur är det? Läser att det är lite tufft med Felix just nu... Jag tror du är en alldeles underbar mamma så säg inte att du är dålig... Är inte alltid lätt som du säger men jag tror du gör ditt bästa <3 Grattis till att du blivit faster också, guu så liten å söt! :) Hur går det i skolan annars? Är så himla stolt över dig och alla. Jag tyckte det var jobbigt att plugga på KAU ett år och ni har hängt kvar så länge med tentor, redovisningar och massa annat... digital storytelling lät dock ganska spännande. Men förstår att det är mycket jobb... Helt sjukt längesen jag gick med dig på KAU... En helt annan värld.



Kämpa på! Kramar Nathalie

2009-09-13 @ 21:00:01
URL: http://nathalieakselsen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0