Onsdag

Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Sen åker jag hem till Mia eftersom vi ska ut och äta ikväll vi tjejer. Mia fyllde år igår så hon är anledningen till att vi ska ses, jag slog ihop en träff och det ska bli skoj. Känns lite feltajmat bara. FOTBOLL och IDOL går om intet och det är trist. Men men ibland får man offra sig lite och jag träffar mer än gärna mina kompisar ikväll.

Igår såg dagen ut som alltid numera. Gråt och skrik från Felix sida. Gråt när vi lämnade honom på fritids och gråt när jag hämtade honom. Han skrek hela vägen hem och var arg och ledsen. 15.45 kom jag till dagis/fritids och 16.30 kom vi innanför dörren. Låter som en effektiv hämtning va? Nä inte vidare. Grannarna tror väl att jag är hemskt elak mot mitt barn med tanke på hur han skriker. Men när vi kom hem lade sig lugnet och Felix hade dataförbud efter allt han sagt till mig. Det sköna var att han hade full förståelse för det, blev inte ens arg. Han har det jobbigt nu med skolstart och massa som händer och långa dagar. Snacka om att man känner sig maktlös eftersom man inte kan vara hemma med honom och bara ta det lugnt nån dag. Alice är däremot en liten solstråle, inga bekymmer där inte.

Igår var det ju premiär för Idol och jag med mina hormoner satt och fällde några tårar framför tv:n, man är ju för patetisk alltså!


Kommentarer
Postat av: Sa´ra & Tyra

Det kan du lita på=) att det kommer bilder sen alltså!! hoppas ni har det gott för övrigt och att allt går bra med lilla bebisen i magen. kram

2009-09-09 @ 11:21:06
Postat av: jeanette

vad fällde du en tår åt????????????

från stor bölarn som var nära att grina på engelska lektionen om en text.hihi men idol, nja

2009-09-09 @ 13:32:44
Postat av: Maria R

Ja men jag är hopplös just nu och har varit länge. Grinar åt allt på tv, helt patetiskt jag vet. Grinade nog när grintjejen inte kunde sluta lipa och sen åt nåt mer som jag inte ens kommer ihåg vad.



Ses ikväll!

2009-09-09 @ 13:45:36
Postat av: ida

Mamma och jag satt och tårade oss framför Idol tillsammans, så jag antar väl att vi oxå är patetiska ;)



Personligen så blir jag så lycklig när folk kan sjunga, så tårarna kommer :)



Hur är det med magen?



Kram

2009-09-09 @ 14:25:07
URL: http://wiberg.blogg.se/
Postat av: charlie

men åhh d et är ju inte onsdag längre! :P

2009-09-10 @ 23:19:20
Postat av: Maria

Nej Charlie det är ju inte det tyvärr. Men snart ses vi igen det lovar jag!

2009-09-11 @ 08:51:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0