Smile like you mean it

Sen sist då? Var ledig från skolan igår för att följa med Felix till skolsköterskan där han skulle skrivas in. Det gick bra men jag böev lätt irriterad när sköterskan talade i telefon i över fem minuter under våran underöskning. Det handlade om vaccinet, det planeras ju just nu och hon berättade att hon ägnade halva sin arbetstid till detta. jag sa att det var okej men visste inte att hon skulle prata så länge. Det gick bra för Felix, han fick godkänt. Syntestet på ena ögat var på gränsen, så det blir nytt test i vår och så får vi se sen. Har märkt att han gärna sitter nära tv:n.

På kvällen sen var det dags för nästa möte. Årsmöte i föräldraföreningen och jag blev invald i styrelsen. Så nu ska jag på nästa möte redan på måndag och vi ska skicka ut lappar och planera och kolla alternativ för skolresa. Ska bli kul! Jag gillar sånt här, gillar när det är fullt upp.

Idag var jag i skolan hela dagen och vi fick en hel del gjort faktiskt. Filmade och pratade in till bilderna. Blir rätt så bra. Men hemskt att se sig själv, ser ur som ett mongo. Vi kommer att ta ledigt imorgon eftersom vi ligger så bra till. Ska bli oerhört skönt. Blir ingen sovmorgon men skönt att ta det lugnt och så slipper Felix fritids med. Blir ju väldigt långa dagar för honom.

Nu ligger barnen och tittar på Tingeling. Det har bäddat ner sig med täcken båda två. Ska lägga henne innan hon somnar i soffan. vilket lär ske snart.

Annars knallar det på. Ska ut på slutpraktik till veckan. Det ska bli jättekul att komma ut lite. Känner att skolan gjort sitt på nåt vis eller jag har jag gjort mitt där. Från början gick jag i en underbar klass med massa människor jag tyckte om. När jag kom tillbaka från mammaledigheten fick jag välja klass och grupp och valde då att vara med Moa och Ida som jag hade träffat en gång innan och de var härliga och deras kompisar med. Nu går jag i en annan klass, bara en från förra klassen går där med mig. De andra är de där bittra från klass 2 som jag skrev mycket om i våras. Orkar inte lägga ner mig och lära känna folk längre. Nu är jag nöjd känner jag. Nu vill jag jobba!

Nu ska jag lägga Alice och sen inta soffläge tror jag bestämt. Ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0