Trött skit på bibblan

Sitter i skolan och har just förberett mig inför seminariet som vi har efter lunch. Snart kommer Moa in och vi ska äta lunch och skvallra lite. Imorse hade vi bråttom in eftersom jag skulle hinna med att köpa ett busskort innan jag satte mig på bussen. När vi kommer till dagis så står det 4 barn med sina mammor utanför på parkeringen. En av mammorna ringer till en av personalen som bor i byn. Strax efter kommer A som skulle öppna farandes i sin bil. Hon har försovit sig vilket kan hända vem som helst såklart men lustigt att det var så många som skulle börja 6.30. Vi brukar vara i stort sett själva så tidigt men nu var det fler än nånsin. Som tur var hann vi in i tid och jag fick mitt busskort och hann med bussen, fick en plats (5 kvar när jag klev på) och fick mig en uppdatering från en gammal fritidsgårdbesökare. När jag kom till skolan köpte jag frukost och läste Metro. Nu är jag klar med all förberedelse och väntar bara in Moa som snart dyker upp.

En tråkig sak är att Kimpa har övertid på jobbet, 8 timmar per vecka i minst 4 veckor framöver. Vilket innebär att han måste jobba till sex varje dag utom fredagar om han ska slippa att jobba helg. Helgerna är ju heliga på nåt vis och man måste hinna med annat och umgås med familjen. Jag hoppas på Oxhälja i helgen eftersom jag ska bort när det är Åtorpsmarknad om några veckor.

har börjat att lyssna på Karlavagnen på kvällarna innan jag ska sova eller när jag ska somna rättare sagt. Dock somnar jag fort fort, igår somnade jag innan programmet ens hann börja. Jag är så jäkla trött nu för tiden. Min faster tyckte inte att det var så konstigt. Tvåbarnsmor och gravid med tredje jag SKA vara trött! Men det är en ovnalig känsla för mig. Jag är oftast pigg men inte nu längre. Prisa tidiga kvällar och små powernaps på bussen och soffan! 

Funderar på Canneloni till lunch med ifall någon var intresserad? Nähä tänkte väl det......


Kommentarer
Postat av: Marie

hur går det med magen? Vet du något mer än?Är så nyfiken du vet ;) Kram Kram

2009-09-01 @ 10:16:47
URL: http://majjsan87.blogg.se/
Postat av: Maria

Ja du Marie det går nog bra tror jag. Ska på UL 1/10 och kolla, är i vecka 14 nu bara så bebisen kommer i början av mars skulle jag tro. Hur går det för dig??

2009-09-01 @ 19:25:12
Postat av: FAster

Haha..! Karlavagnen e bildande - och gott att somna till! C U soon..! -hoppas jag!!! take care!

2009-09-01 @ 22:44:37
Postat av: Ida

Canneloni är sjukt gott! :)



Tröttheten är nåt jag känner igen, sitter här på jobbet med noll motivation och vill åka hem och sova eller iaf krypa ner i soffan och slökika på en film.

Men nä, jobba till halv åtta blev det visst....typiskt!



Krama på hela familjen från mig!! :)



Kram

2009-09-02 @ 14:18:19
URL: http://wiberg.blogg.se/
Postat av: Marie

okej va kul. Jag ska på UL på måndag så får vi se vad de säger. Okej då är jag ca en månad före dig då.. ska bli spännande detta tycker jag :) Kram*

2009-09-03 @ 13:06:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0