Ny vecka

Passar på att blogga nu när lugnet lagt sig. Efter middagen lugnar allt ner sig som tur är. Kim läser Alfons för de äldsta och lilleman ligger och vilar en stund. Idag har jag varit på tillfälliga Maxi med Alex, samt Lindex där jag handlade en ny mascara och kläder till lilleman. Sen tog vi en lunch på stan, härligt!

Felix har spenderat eftermiddagen hos en kompis och jag och de små har myst här hemma. Imorgon kommer mäklaren hit och ska kolla på vårat hus, får se vad han säger. Sen är det ett viktigt skolmöte med. Får se om jag hinner gå på det. Kim ville inte vara själv hemma med barnen när mäklaren kommer och det kan han ju inte heller. Annars är det inget planerat i veckan.

Helgen var bra. Felix var på två kalas varav ett bowlingkalas, han var mkt nöjd med sin helg. Vi kollade ju på hus och Kim jobbade med vagnen. Sen var ju ute och åt med några tjejer. Det var mycket trevligt, och god mat var det oxå. Det får bli fler ggr helt klart!

Nu ska jag sätta mig i soffan så Kim får läsa Alfons för mig med. Han är inne på tredje boken nu. Alice hämtar nya Alfonsböcker hela tiden. Och vi har hur många som helst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0