Påsken

Sitter och väntar på att Kim ska duscha klart så vi kan se på Millennium sen. Såg första delen igår, jag somnade och fick se om allt i morse. Vi har haft det bra under Påsk bortsett från en sak. Vi har varit hos svärfar och hos mamma men har faktiskt inte ätit nån påskmat! Däremot en massa annat gott. I morgon är det jag som steker prinskorvar så vi får i oss några såna iaf. Vi har spenderat massa tid utomhus eftersom det har varit underbart väder. Igår gick Felix påskgubbe i samhället, han gick med en kompis och jag, Lukas och kompisens mamma gick med, fast stod på gatan och lät killarna sköta jobbet. Felix var mer än nöjd efteråt. Knacka på en dörr och få godis, inte illa ju!

Annars är det fullt ös här hemma. Alice håller igång oss det ska gudarna veta. Underbara älskade lilla unge!

Sätter in några nya bilder. Lukas halvler som ni kanske ser.







Mycket nöjda efter att de hittat äggen som Påskharen gömt





Hos farfar där hon lekte med bajs ett par ggr om



Katterna drar in loppor och Felix har blivit biten ett antal ggr. Kliar som bara den på stackarn

Hoppas ni haft en Glad Påsk!

Kommentarer
Postat av: HelloNicki

Heej sööt :)



Vad tycker du om min nya väska?



Kram!

2010-04-04 @ 21:41:30
URL: http://hellonicki.se
Postat av: fröken C

loppor? sånt är väl jättesvårt att bli av med. min moster va iväg med katten flera gånger men han fick hela tiden tillbaka lopporna & hon fick ju oxå. slutade illa :/ men de har väl nått loppvänligt tillhåll antar jag

2010-04-05 @ 17:22:13
Postat av: Anonym

WoW! Fina bilder! Söt han e den lille, ska bli kul att få se honom/klämma på honom..

2010-04-06 @ 14:06:50
Postat av: Einar

Hej Maria.
vill bara fråga om lopporna. Jag har själv, vad jag och läkaren tror blivit biten av skogsloppor som katterna förmodligen har burit in från skogen (bor ute i skogen). jag har ca 43 "fina" märken av dom på mina två ben. Hur lång tid tog det innan det försvann, har haft mina nu i 5 dagar.

Svar: Hej Einar! Ja i så fall borde de försvinna snart. De kan sitta kvar ett par dagar upp till nån vecka. Men bör ha blivit mindre eller iaf torrare!? Behandla dina katter med fästingdroppar för det tar även bort lopporna.
mariia

2013-04-28 @ 14:46:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0