Plock

Idag har jag mest plockat. Har rensat Lukas garderob och lagt upp alla små kläder på vinden samt tagit ner nya som jag tvättat. Har även rensat Alice garderob, samt vinden och andra garderober. Ska ge bort en massa kläder till brorsan. De ska få alla Alice 86 och 92 kläder och det blev en hel del vill jag lova. De kommer bli hur glada som helst. Vi åker dit imorgon. Emeli fyller ett år på lördag och det ska firas med pompa och ståt. Ska bli underbart att träffa dem igen. Vi har inte setts sen i maj och jag längtar efter dom. Svårt att skapa en relation med Emeli när vi ses så sällan. Sorg är vad det är! Mamma åker ner hon med. Åh det ska bli så kul!

Annars är det lugnt. Felix är hos en kompis och leker, Lukas sover och Alice ser på en film. Finns inte så mycket mer att rapportera. Dagarna rullar på. På måndag börjar jag skolan lite tillfälligt igen. Ska gå en uppsamlingstermin och göra klart vissa grejer. Så tanken är att jag ska skriva klart mitt ex.arbete (nej det är inte klart). Så jag lär få häcken full om man säger så. Får se till att ta vara på tiden då Lukas sover. Det blir tufft men ingenting är omöjligt som Gunde säger.

Sen har jag en del saker att se fram emot. Göteborg i helgen, fest, Ålandskryss, stugträff och Ullared. Behövs sånt för att få livet att kännas extra fint.

Trevlig helg på er sötnosar!




Kommentarer
Postat av: Jenny

Säg till om jag kan hjälpa med något. Hoppas ni får en härlig helg :)

2010-08-28 @ 08:48:54
Postat av: Maria

Jenny: Tack snälla! Vi får ses snart. Misstänker att Alice saknar sina favoriter ;)

2010-09-02 @ 19:59:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0