Ikea once more

Idag har jag haft en helt underbar dag med familjen. För det första så tog barnen sovmorgon och kom inte upp förrens närmare åtta imorse. Länge sen de sov så länge. Efter frukosten åkte vi till Ikea och handlade i vanlig ordning. Köpte saker till Alice rum och bytte backar till garderoberna. Åt lunch och fika och Felix åt som en liten gris och Alice åt inget alls. Gav till och med bort sin chokladboll till oss andra med ett leende på läpparna. Fullt i lillans mage, men det rättade ut sig när vi kom hem då hade vi stora poopkalaset kan jag lova, ända upp till axlarna.

Nu på kvällen har Kim fixat därinne så nu är det allt klart. Han är så fantastisk! Han sa att inget säger att vi inte kan flytta in, men då är det jag som fegar ur. En sista natt i vardgasrummet säger jag mest för att jag vill lata mig och se på tv i sängen.

Nu ska jag bege mig upp på vinden och hämta ner bebiskläder som ska tvättas innan liten är här. Och imorgon måste jag verkligen packa väskorna. Ute i sista stund eller vad tycker ni??

Morgondagen ska jag ägna mig åt att flytta in alla kläder i min fina nya garderob. Sen ska jag leka med Alice så klart. Förhoppningsvis får mamma komma hem med. I så fall går vi nog och hälsar på henne en sväng med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0