Lack of sleep

Idag är jag hemma med barnen hela dagen. Skola och dagis är stängt för PKU. Kim ska till Ikea efter jobbet så det blir en lång dag. Att den började klockan fem imorse gör inte saken bättre. Var grinfärdig när jag vaknade. Jag vet inte vad det är för fel på barnen men de sover inte. Inatt vaknade både Felix och Alice. Och båda två ropade och är det inte barnen så vaknar jag av mig själv, näsan, hosta eller nåt annat. Komer inte ihåg sist jag fick en natt ostörd sömn. Det lär inte hända än på ett tag heller det är jag väl medveten om. Förlåt att jag klagar över detta men jag blir galen

Nu ska jag ta tag i dagen och göra det bästa av den. Ska ta med barnen ut och hitta på nåt i all snö som finns. Frågan är om vi inte tar lunch först. Jag visade förresten Felix hans nya kläder idag. Har köpt en massa snyggt till honom bla en puma jacka. Och för en gångs skull var han tacksam. Han frågade varför jag köpte så mycket snygga kläder till honom och utbrast åh va snygg och tuff. Äntligen! Han har aldrig varit intresserad av kläder men det är ändå kul att få en positiv reaktion. Hans reaktion brukar vara Åh nej då måste jag prova alla kläder!

Är förövrigt svullen som en gris. Benen och fötterna är stora och tjocka och fan vad det kliar! River sönder mig varje kväll, men skinnet är numera så tjockt så det knappt går igenom. Och det kliar på magen med så man blir tokig.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Hej vännen

Prova att smörja in dig med vanlig barnolja på magen, det funkade för mig. Några droppar några ggr/dag, eller när det kliar som värst.



Kram

2010-02-02 @ 11:40:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0