PINK is my favourite crayon!

Sitter här i nån sorts matkoma och fördriver lite tid. En kompis till Felix kom nyss och de leker för fullt på hans rum. Alice leker hon med, men utan kamrat :) Om en stund blir det mellanmål sen går vi ut en stund. Så mycket händer här hemma, lugna gatan om man säger så. Har tvättat och tumlat bebiskläder i första storleken. 62/68 får ligga en stund eftersom vi inte vet vad det blir för kön. Jag tror på pojke men man vet ju aldrig. Våra barn kan aldrig ha stl 50 och har 56 i några veckor och jag är säker på att vi får en stor bebis den här gången med.

Fördriver som sagt dagarna med barnen och tar mig inte för några större grejer. Men tror inte att bebisen kommer än på ett par dagar. Kanske nästa helg?? Fast ibland känns det som att det kan komma ett plask (typ varje gång jag böjer mig ner) men så ska det väl kännas nu när magen är så stor som den är.

Kim hängde in alla mina kläder i graderoben igår så det behöver jag inte sysselsätta mig med heller för den delen. Märks det att det är segt här hemma?? Skulle tro det haha.

Felix har förresten börjat tala med dialekt. Det är väl oundvikligt när man går i skolan i skogen. För ett år sen var det en mamma på dagis som var säker på att Felix var från Stockholm för att han pratade så artikulerat och e:igt. För det gör han eller gjorde kanske man skulle säga. Nu är det inte så. "Ambulansa" och "Rygga (rhrygga)". Inte så vackert om ni frågar mig. Jag och Kim talar inte med dialekt, ja lite kristinehamnska kanske yttersta lite. Dialekt kan vara charmigt men inte värmländska eller bonnländska som det snarare är tal om här. Här där jag bor säger man byggda och föggel!? En kompis pappa såg på Flugan på tv för många år en och när han insåg vad han zappat till så sa han högt och tydligt: "Det är flögen på tv". Min brorsa var förundrad och undrade hur Flugan kunde bli flögen. Men se här ute är inte det omöjligt inte. Men förbannat fult!

Nu lade sig Alice ner i sängen. Ska passa på att aktivera henne så hon inte behöver sova middag. Igår sov hon tjugo minuter i bilen och sen var hon vaken mellan halv tre och fyra i natt ioch höll låda och sparkade i väggen. Så imorse när Felix åkt till skolan så passade jag på att krypa ner i sängen igen och somnade om till klockan nio då Alice vaknade. Och varje natt när hon vaknar så vaknar jag fem minuter innan. Fattar inte hur vi kan vara så synkade, men så är det i nio fall av tio.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0