En något sämre dag

Vill börja med att tacka för alla fina kommentar som vi fått. Tack ni är för rara!

Idag är det inte så roligt här hemma. Kim är borta och jobbar med sin pappa och jag är ensam med barnen. Har fått igång mjölkproduktionen nu och rejält så jag har väldigt ont. Lillen sover mycket men vaknar och får mat så han storknar och somnar om. Och ont som fan gör det. Det är tur att det går över det här stadiet annars skulle jag aldrig försöka mig på det här med att amma.

Ett antal timmar senare:
Nu känns allt mycket bättre. Hade bestämt mig för att inte ringa till Kim när han var iväg och jobbade men jag lyckades inte. Alice grät och skrek och var arg och ledsen och jag hade ont så jag ringde och var ledsen. Han skyndade sig hem och kom hem med massa snacks till helgen och en sån här amningstutte i silikon. Den funkade bra och det kändes bättre. Förlåt om jag tjatar om detta men det är faktiskt rätt jobbigt.

Vill kunna njuta av barnen och våran nya kille, han är så klart helt fantastisk och jag är så lycklig att just han kom till oss. Men har man så ont och är trött så blir man (läsa jag) lätt grinig. Skulle behöva sova ett dygn tror jag, sover bara på nätterna när det går. Känner iof att det räcker till, men man borde passa på att vila när Kimpa är hemma. Verkar förresten som att vi enats om ett namn till guldklimpen. Berättar vilket nästa gång!

Trevlig helg på er rara ni!


Kommentarer
Postat av: Jeanette

men jag hade såna tuttar :-) skönt iallafall det kändes bättre med dom, ont ska man inte ha och man blir ledsen och nere då, styrke krafter till dig Gumman

2010-02-19 @ 18:19:52
Postat av: Maria H

Usch o fy... Ja det där är ju inge vidare. Men det blir ju bättre iaf!



Åhh, va spännnade... Då får vi se va det blir för namn då!

kRAM

2010-02-19 @ 19:50:24
Postat av: Anneli

Stackare! Lider med dig! Glöm inte fetvadd i behån innan du går ut bara!!! Det behövs nu när det är så kallt! Sov eller vila så fort du har chansen.... dina små sötnosar behöver en mamma som är utvilad (någorlunda iaf). Många styrkekramar!

2010-02-19 @ 21:33:13
Postat av: Ella

Vi är nyfikna på namnet ju! =)

2010-02-21 @ 23:13:30
Postat av: Emelie

Hej!



Menar du budskapsring med hjärta i så går det att stansa kim där på :) det går även att stansa på det andra hjärtat på det inlägget! Hoppas allt är bra med Er!



MvH Emelie

2010-02-22 @ 09:02:22
URL: http://madebymli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0