En vecka idag

Dags för en uppdatering tror jag bestämt. Här hemma funkar det mesta väldigt bra. Jag har mindre ont och kan njuta av livet som trebarnsmamma. Men nog blir det cirkus ibland. Som igår, Alice envisades med att slänga min amningstutte i toaletten två ggr. En gång fick vi leta halvt ihjäl oss och andra gången tog jag henne på bar gärning. Och det här hemska vädret har gör så att katterna inte gärna går ut. Så när vi skulle lägga oss här om kvällen så inser vi att hela sängen är nerkissad och när Kim skakar sitt täcke ramlar det ner en massa bajkorvar på golvet. Dagen efter kissade han ner den igen (Fleeze är den skyldige). Samma sak med tvätthögen och överkastet som hamnat på golvet ett antal ggr. Mycket tvätt blir det. Som tur är faller det på Kimpas lott numer :)

Sen har vi haft en del besök. Först var Tina, Charlie och Linda med barn här och jag/vi fick en massa fina grejer. Halsband, kläder till lillen, godis och kort och skallra. Ni är otroligt rara, tack! Charlie sa att jag förtjänade det och det tackar jag för, puss till dig ♥. Igår kom Jeanette, Mika och Tina hit, det var mysigt. Sen kom svåger Rickard hit med fika i lördags, och han kom hem helskinnad. Vädret var ju inte det bästa om man säger så.

Inatt sov jag som en prinsessa. Lade lillen i hans egna säng och där sov han till fyra på morgonen och då åt han lite för att sen sova vidare i sin säng till klockan tio imorse. Lyxigt värre! Nu vet jag att det här snart ändrar sig. Men det var oerhört skönt att ha sängen för sig själv.

Och angående namnet på älsklingen. Vet ju att ni är en del som är nyfikna :) Han heter numera Lukas (lilleblol är oxå vanligt förekommande). Jag var inne på andra namn men jag och Kim var inte överens. Lukas var det enda namnet som vi båda två gillade. Har haft det i tankarna till de tidigare barnen oxå men mammas och pappas hund hette ju så. Nu finns han inte mer och då känns det fint att våran pojke kan få heta det.


Lukas


Alice


Felix

Det syns att de är stöpta i samma form barnen! Mammas hjärtan!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Jaha! Se där! Då har vi en varsin Lucas :-)

2010-02-22 @ 12:45:50
Postat av: Sara o Tyra

Ja de är sannerligen lika varann de små kottarna=) Härligt med fina bilder och fint namn!

2010-02-22 @ 12:49:18
Postat av: Emelie

Vad lika de är varandra!:)

2010-02-22 @ 13:36:10
URL: http://frokenmli.blogspot.com
Postat av: Anonym

Lukas är ju jättefint ♥

2010-02-22 @ 14:20:01
Postat av: Tina

Åh vad lika dom är! Ja där kan inte Kimpa svära sig fri iallafall ;)

Ni har fantastiskt fina barn vännen!

2010-02-22 @ 15:52:11
Postat av: Jenny

Vad fin han är lillkillen :) Har lite dåligt samvete för att vi inte kom förbi i lördags. Eller, kanske inte så lite heller. Ser i alla fall fram emot att träffa er allihop. Rullar allt på som det ska? Inget krångel än?

2010-02-23 @ 17:33:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0