Turbulent dygn

Sista dagarna har varit lite omtumlande. I torsdags avlivades Lukas (mammas dalmatiner) så på kvällen så var jag väldigt ledsen. Nästa morgon ringde mamma och sa att hon befann sig på sjukhus. Visade sig vara en kota  i ryggraden som är skadad eller förskjuten eller nåt. På detta har hon även magsjukan så vi har inte kunnat träffa henne. Nu sitter hon i en säng med en ställning på ryggen. Hon ska röntgas igen på måndag så vi får vänta och se vad dom säger då. Jag är helt okej men jag lider med mamma så klart. Igår åkte vi till sjukhuset och lämnade lite kläder och grejer som hon ville ha. Hon åkte mitt i natten och hann inte packa med sig nåt.

Spenderade även gårdagen hos Alexandra, hon lagade lunch till oss. Det var jättekul att vara där men jag var nog lite disträ. Och Alice fick feber över dagen och var ledsen mest hela tiden. Idag är hon som vanligt igen. Jeanette kom och hämtade mig och Alice och körde oss till stan så vi kunde åka till Karlskoga sen med Kim. Felix fick stanna kvar hos Alexandra och leka med hennes söner. Tack så mycket Alex och Jeanette vad gjorde jag utan er?? Ni är guld värda!

Idag har jag umgåtts med barnen och plockat och städat lite. Det har varit väldigt lugnt. Snart blir det
melodifestivalen här hemma!



Världens raraste vovve!



Alice med uppsatt hår (ursäkta röran)


Felix bygger en snöigloo








Ja snö finns det ju om man säger så

Kommentarer
Postat av: charlie...

åhh så tråkigt. mycket att orka med just nu för din del.men lyckan står runt hörnet han/hn måste bara komma ut först! kram hjärtat!

2010-02-07 @ 12:13:23
Postat av: Tina

Ja han var väldigt fin Lukas. Det är grymt tungt när dom försvinner. Jag håller alla tummar för att det ska gå bra med Mia. Jag tror att det kommer gå bra, hon är en kämpe. Och det är som Charlie säger, snart kommer glädje i dess största form <3

2010-02-07 @ 12:49:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0