Blir nytt ultraljud

Idag var jag hos BM för att hon skulle känna hur bebisen låg igen. Hon sa att bebisen låg som sist. Det kan vara huvudet ner men lika gärna rumpan. Kan ju även vara så att bebisen fortfarande roterar. Men jag fick remiss till ultraljud på tisdag. Jag tror att bebisen ligger som den ska, så känns det. Om inte så får vi se om de tror att den kan vända sig eller om det blir vändningsförsök som i värsta fall kan leda till akutsnitt. Jag ska inte oroa mig i förtid den här gången. Det som händer det händer. Bara det inte blir snitt så är jag nöjd.

Träffade Maria på stan och tog en lunch. Shoppade lite, leksaker till barnen och kläder till Alice. Sen åkte jag hem och hämtade hem barnen. Gav dom mellanmål och hade ett gräl med Felix. Det är inte lätt att vara Felix alla gånger, det måste man komma ihåg. Nu har de fått middag och sina nya grejer och de är så nöjda så. Felix skulle nog vilja ha Alice saker han med. Hon fick lilla gubben och herr Nilsson till sitt Pippihus och lyckan är fullständig. Underbart att shoppa, ren terapi. Imorgon drar vi till Ikea och köper en ny säng till Alice. Har även fått hem fyra tapetrullar som vi ska välja mellan. Tror jag är med på Kims spår, kommer bli snyggt med en vit säng till och passa ihop med allt annat därinne.

Ikväll blir det mys framför Let´s dance. Har lovat Felix att han ska få se en stund han med. Alice ska jag lägga runt sju för hon har inte sovit middag på dagis. Dom vill att hon ska sluta med det, hon ger dom en hel del jobb när hon inte somnar så fort och röjer runt därinne. En av fröknarna sa "du måste ha fullt upp därhemma med Alice". Ja man blir svett ibland som jag sa. Men jag kan tycka att kommentaren kanske var onödig. Och sen vet jag inte om jag vill att hon ska sluta sova där. Jag får ju jobba hårt här hemma på kvällarna för att hon inte ska somna och för att hon ska vara på humör. Kanske att man kan bedömma från gång till gång. Hon är ju bara två år fyllda det får man inte heller glömma. Och hon ska inte sluta sova för att dom ska få det lättare. Nej give ém hell Alice! Dom har betalt för det och hade ni sett vad jag såg imorse hade ni hållt med mig till fullo.

Nu ska jag invänta mannen min och pussa på barnen ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0