En blandad kompott

Har just sprayat näsan och hoppas att den löser upp sig snart. Svullen som en krater är den oxå det bekräftade Kim för mig igår. Det är riktigt irriterande med näsan faktiskt. Men nu ska det förbrukas nässpray, det värsta är att när jag överdoserar så kryper det upp och värker i bihålorna så jag tror jag ska på krupp. Nog med klagande.

Ska redogöra för de senaste dagarna (intressant va?). I måndags låg Kim däckad i migrän hela kvällen stackarn men jag hann med ett möte med brukarrådet (han däckade efteråt). Igår åkte vi till karlstad för att gå på UL. Och det var som jag trodde. Bebisen ligger som den ska med huvudet ner men är icke fixerad. Men det har inte några av mina barn varit, de fixerar sig sen när vattnet går eller när värkarna startar. Ska bli spännande att se hur den här förlossningen startar. Med Felix gick vattnet och med Alice var det slemproppen och värkar som satte igång det hela. Barnet var normalstort och de bedömde att vikten låg på 3 kg. Vilket betyder att det kommer att komma ut en liten 4-kilosklump denna gång med. Efter UL åkte vi och lunchade och införskaffade ett nytt skötbord. När vi kom till Krille åkte Kim och jobbade och jag satte mig på ejes en sväng. Mobilen gick sönder bara så där och när jag kom hem trodde jag att jag fått virus i datorn men det var falsk alarm som tur var. Lade barnen och väntade på Kim och sen såg vi på Dexter på kvällen. Det är olidligt spännande nu!!

Idag har jag handlat mat, fick ju barnbidraget och passade på att fylla på skåpen här hemma. Handlade barnkläder på rean på Maxi. Men bara till Emeli, mina barn har snart kläder så de klarar sig. Har vunnit en del auktioner på tradera med sista dagarna. Varav en verkar ha frankerat dåligt för idag fick jag ett brev från posten att jag skulle betala 12 kronor om jag ville ha brevet. De missade nog det där med skrymmande. Så kan det gå.

Om två timmar drar jag till karlstad. Ska träffa sniglarna där och vi ska äta lite tillsammans. Två av dom är gravida, med andra ord är 3/5 gravida. Så det ska bli extra kul att träffa dom ikväll.

Ännu en fröken på dagis har frågat hur det ska gå för mig sen när jag får bebisen. De menar att jag kommer att ha fullt upp med Alice. Jag har skämtat om att jag ska söka dispans och få fler timmar eller att jag ska gå in i väggen. Alice är viljestark som alla andra barn och lite klåfingrig och det händer ständigt saker kring henne. Men hon är våran lilla grislisa och vi vill inte ha henne på annat sätt. Hon är oxå otroligt chamerande det får man inte glömma. Man ska vara glad för sina viljestarka barn! Jag är helt övertygad om att viljestarka och självständiga barn får lättare i livet sen när de växer upp.

Igår hade de ringt från fritids och när jag ringde upp sa dem att Felix hade klagat på magvärk och att han låg och sov! Jag skynade mig dit och hämtade dom och han låg och sov. Han sover aldrig på dagarna, inte ens när han är riktigt sjuk. Jag väckte honom och vi gick hem och han klagade på att det gjorde ont i magen. Kom hem och satte på en film åt barnen och han låg ner och tog det lugnt. Han sa att det gick över och sen åt han både middag, kvällsmat och semla på kvällen sen. Tur att det gick över. Man lider verkligen av att se när de små lider.

Nu ska jag sätta på mig ett ansikte och förbereda lite här hemma innan jag åker.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0