Friday

Idag har jag barnen hemma. Vaknade av att Kims klocka ringde och i vanlig ordning så knuffade jag på honom för att han skulle stänga av skiten. Det gjorde han och kom upp i tid. Klockan 7.30 kom Felix inspringandes till mig och såg på morgontv, en stund senare började Alice låta på sitt rum och Felix öppnade hennes dörr. Sen satt dom hos mig och såg på tv en timme innan vi pallrade oss upp och åt frukost. Skönt när man kan börja dagen så soft.

Idag ska vi bara vara hemma och ha det lugnt och skönt, iaf barnen jag får väl springa en del efter lillfröken i vanlig ordning. Igår grävde hon ur en halv kruka med jord och var mer än lycklig när jag fick dammsuga upp allt. Det försvann ju in i slangen, mycket spännande! Att jag ajabajade henne brydde hon sig inte heller så mycket om.

Ikväll ska vi hem till Charlie jag och några av tjejerna, vi köper med mat och gottis och sitter där och snackar bort några timmar. Så enkelt men ändå så trevligt. Det ser jag fram emot. Tar antagligen med mig barnen till stan och så får Kim hämta upp dom eftersom han ska handla en del innan han åker hemöver. Ja det är väl dagens planer. Ska städa här hemma med, det bör ske idag om man säger så.

Med näsan/halsen är det inte bättre. Trots starkaste sprayen höll den sig bara tom en timme nu på förmiddagen, segt! Nu får bebester snart titta ut, fast det lär dröja men inte så länge eftersom det snart är dags. Satt och tänkte tillbaka igår och insåg att det var samma sak när Alice skulle födas då hade jag oxå en jäkla hosta. Vet att ctg apparatern registrerade hostan som värkar. Knepigt! Inte så att jag har hosta ofta direkt. Kanske är så här det ska vara helt enkelt. Alice verkar dock vara på väg att bli förkyld hon med ser jag. Nyser och har börjat snora. Men förhoppningsvis så blir det inte värre än så.

Trevlig helg på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0