Live and let die

Idag var jag uttråkad så jag tog mig till stan opch hälsade på Linda, bjöd min vackra man på thaimat och hälsade sen på Tony. Känns som att kroppen vill att jag ska sitta stilla, eller ligga stilla eller iaf vara hemma och ta det lugnt. Men vet ni vad det vill inte jag. Jag vill umgås så mycket jag kan nu innan bebester tittar ut. Sen är jag husbunden ett halvår eller så, varför inte passa på? Hade planer på att handla men Kimpa fick jobba över en del så jag åkte hem till kidsen.

Negativa saker med att vara gravid:
*Min ständigt täppta näsa
*Att vara torr i halsen eftersom jag andas frekvent med den
*Att ha ont i magen och det känns som att bebis ska ploppa ur
* Sova dåligt och vakna av att man håller på att kvävas i sitt eget dregel (fräsch jag vet!)
*Att det kliar så på benen så jag river som sönder och samman var dag, speciellt varje kväll

Positiva saker:
*Att jag får vara fet och ständigt bli fetare
*Att det knuffas och puffas i magen *mys*
*Att jag kan äta när jag vill utan att nån dömmer mig (skylla på graviditet är ju bra att kunna göra)
*Att man blir bättre behandlad (folk tar ens tillstånd på allvar)
*Att det leder till att det snart kommer ut en underbar människa, vårt tredje barn ♥

Jag älskar det här tillståndet och har alltid gjort. Aldrig har jag mått så bra som när jag är gravid. Det är fantastiskt och jag njuter trots allt av varje sekund. Och jag tänker hålla igång tills det är dags att föda. Gillar inte att skylla på fysiska åkommor för att komma undan eller sitta hemma. Jag vill göra saker. Tydligen tycker folk att jag är tokig som vill boka kryssning 10 dagar innan bebis är beräknad. Kanske det, kanske får vara hemma men vad det tar emot!

Livet är nåt fantastiskt och jag vill ta vara på det så gott jag bara kan. Nu ska jag lägga min stora kille och passa på att pussa på honom extra mycket och tala om för honom vilken underbar människa han är. Samma med min sambo. Han kom hem med en påse twist och frågade om inte det var kärlek och om jag inte blev kär i honom nu. Jag är alltid kär i dig sa jag men nog är jag mer kär i dig dagar då du kommer hem med snask. Så vinner man mitt hjärta alla gånger och det har min sambo så klart lärt sig vid det här laget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0