Sömnlös i Creeky

Idag är jag trött som ett litet as! Nåt som verkligen kan få mig ur gängorna är när jag inte får sova. Jag blir knäpp, arg och ledsen. Började med att vi lade oss lite sent efter att ha sett ett spännande avsnitt av Dexter. Eftersom jag slumrat framför Grey´s innan så tog det ett tag innan jag somnade. Precis när jag fölll i sömn så gormade Alice allt vad hon orkade. Hjälp skrek hon så jag gick in med en flaska välling och sen var det lugnt därinne. Då gick Felix på toa och sen började kattjäkeln härja. Hon rev och klöste på barnens dörrar, speciellt Felix en fyra gånger och jag vaknade varje gång. Tillslut tog jag henne i nackskinnet och kastade ut henne. Sen ringde klockan sex imorse och Alice började prata och skrika på oss "Mamma, pappa, öppna dörren". Kim gick in och hämtade henne och sen kom Felix och så blev det morgonmys i sängen. Mysigt som bara den fast jag hade hellre legat och grisat nån timme till.

Snart får vi en bebis som antagligen kommer hålla mig vaken en hel del så jag ska sluta klaga jag vet. Men ibland behöver man helt enkelt sova. Sen har jag börjat med något annat knäppt när jag ska sova så det är nästan omöjligt att somna. Ska ta upp det med barmorskan nästa gång.

Jag valde att ha trollen hemma idag. Det är så kallt ute och alldeles för få barn på dagis/fritids. Felix skulle haft tråkigt där. Planerna för dagen är enkla. Elda en massa, bära in massa ny ved (går åt som smör i solsken i denna kyla). Kommer nog stanna inne, 20 minus är alldeles för kallt för att vistas i om ni frågar mig. Tänker dessutom tvinga min man att köpa med pizza hem idag. Äter det så sällan och har varit sugen i två veckor nu minst! Frågan är om han inte ska få köpa hem lösgodis när han ändå är i farten. Nu är det ju faktiskt helg och så mycket som jag väger nu så kan det knappast göra nån skillnad.

Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Tina

Klart som korvspad att han ska köpa med godis! Sen när ni är mätta efter pizzan och barnen har lagt sig kan ni mysa framför lets dance med en massa härligt lösgodis! Det är ju det som kallas fredagsmys! =)

2010-01-08 @ 12:32:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0