Trött som ett litet barn

Äntligen kväll. Här hemma är vi slitna som bara den. Kim har fixat och grejat hela dagen och svärfar har varit här och grejat han med. Nu är tapeter, garderober och nytt skötbord på plats. Ska se till att få mer styrka i nyporna bara så jag kan öppna skötbordet själv. Man är allt bra jäkla svag ibland. Alice som slutat sova middag hemma är trött och det kan bero på att hon suddade en del inatt. Själv fick jag nog två timmars sömn allt som allt. Känner mig som ett lik. Man ska inte klaga jag vet det men det börjar bli jobbigt att inte få sova som man ska iof var det extremt inatt. Jag längtar efter att bebisen kommer ut så det här går över men det kanske inte blir mer sömn det vet man ju hur det där är.

Igår var vi hemma hos Charlie ett par timmar. Vi köpte med oss mat och snacks och satt och snackade bort ett par timmar. Underbart! Sånt som man definitivt borde göra oftare. Jag åkte anropsstyrs buss (taxi) hem och jäklar vilken lyx. Fick betala 24 kronor och blev hemkörd direkt till dörren. Vadå lyx!

Ikväll är det final i Robinson, det ser vi fram emot. Stora favoriten är Mats och det skulle irritera mig om Jimmy vann, men han har ju varit smart. Men det är trist att det bara ska handla om pakter.

Nu ska jag joina Felix framför tv:n han tycker att det är trist att sitta där själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0