Vissen kompis?

Idag har det varit en lugn dag. Dock har jag fått ett sms där det mer eller mindre står att jag är en dålig kompis. Eller att jag visat en kompis för lite respekt. Jag håller förvisso inte riktigt med om detta, men så är det ju ofta att man har delade meningar. Om man får kalla det för tur i oturen så handlar detta kanske inte om den viktigaste kompisen i mitt liv (ja ibland får man rangordna). Men jag ska ge henne min syn på det hela. Jag var tydlig med vad jag menade och sen är det upp till henne att förstå det med och inte ramla in och vilja ses när jag inte kan. Jag har tidlvis ett fullspäckat liv det måste hon förstå.

Annars är det som vanligt. Myser med barnen och njuter av deras närvaro här hemma. Pratar med min underbara man i telefon och vi skrattar åt Alice som snor telefonen och ska prata med pappa för att säga diverse roliga och osanna saker. "Lilla gubben är trasig" (är han icke!). Mest verkar hon vilja höra pappas röst, tyvärr vill han ju detsamma med henne. Fislisa snuttfia! Och Felix har fått mellis nummer två. Han är hungrig nu för tiden. Jag tror att han har en jäkla ämnesomsättning sen växer han säkert en del nu. Han är slank och har en riktigt sportkropp så jag kan tänka mig att den jobbar hårt. För hans kropp är verkligen stenhård.

Själv är det som vanligt. Vet att jag tjatar om näsan men den driver mig till vansinne. Jag kan inte sova på nätterna och vaknar ständigt. Kanske för att jag slutar andas när jag sover? Kan så vara. Sov en sväng imorse när jag lämnat Alice. Nån gång måste man ju ta igen sin sömnskuld. Alice hade nyss gjort nummer två och jag såg det på henne att det var på g. Fick kolla blöjan för inte ens den värsta bajlukten når fram till den här kratern.

Annars står middag på schemat. Imorgon är det jag som skriver en matlista! Jag hatar att aldrig veta vad jag ska laga och just nu är mat ett nödvändigt ont här hemma och inget jag gör gladeligen. Har ingen som helst inspiration, men det får jag ändra på annars blir det en lång mammaledighet. Och en lista på vad man ska äta underlättar ju både vid inköp och när man ska ta fram ur frysen. Spontanitet är nåt jag håller mig till men ibland funkar inte det.

Nu ska jag se vad Alice har för hyss för sig sen blir det matlagning! Längtar efter mannen min ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0