Runaway bride

Har precis lagt två av barnen. Lukas gick hur smidigt som helst. Värre var det med Alice såklart. Hon ska inte sova, ska lyssna på skiva, ska inte lyssna, ska ha kram, ska inte ha kram krångel krångel helt enkelt. Igår kväll höll jag på att bli tokig. Då höll hon på till 21.30 innan hon äntligen somnade. Sen vaknade hon och krånglade inatt så jag knallade dit med välling enbart för att få tyst på henne så jag kunde få sova vidare eftersom Lukas precis krånglat och somnat om. De byter av varandra de där två. Och så där höll det på från tre på natten till sex. Hörde hur hon lekte på sitt rum och välte ut alla leksaker men jag lät henne hållas. Sen ringde klockan för Kim och då var det bara att pallra sig upp och duscha. Sen fick jag iväg barnen till dagis/fritids och satt i solen en timme och läste medans lilleman sov.

Kimpa och Felix är ute. Kim håller på och sätter upp poolen. På tiden att den kommer upp innan den ska ner igen. Ska ut och hålla dom sällskap för nu har det tystnat här inne. Felix ska oxå snart i säng. Vägrar låta honom vända på dygnet. Blir inte bra av det, sen försvinner våran ack så värdefulla kväll. Den är jag inte villig att ge upp. Några kvällar här och var absolut men inte hela tiden. Egoistiska mamman that´s me men det står jag för.

Ikväll drog Alice igen. Kim och barnen hade varit ute innan middagen och sen kom dem in och åt. Så när Alice gått från bordet såg jag hur hon gick bort till altandörren men jag frågade Kim om han hade stängt och han sa ja. Men efter en stund var det så tyst så då frågade jag honom om han hade haspat och låst den men det hade han inte. självklart hade hon dragit! Jag sa att han fick gå och leta efter henne och han sprang iväg men jag sprang eller gick åt det andra hållet mot våran bod. Och går ut på gatan och då kommer hon gående där från dagisgatan typ i bara blöja och säger "mamma det kommer en bil" sen tar hon min hand. Det är ju så man skäms. Men jag trodde givetvis att dörren var låst för det måste den vara. Som tur var kom hon tillbaka mot mig för hon var en bra bit bort, ja på gatan nedanför. Kim ska åka och handla imorgon och vi överväger starkt att köpa staket och smälla upp på baksidan. Får hon chansen så drar hon. Men igår när jag var ute med henne stack hon bara en gång, nån form av rekord tror jag. Givetivis släpper jag henne inte med blicken när vi är ute. Att åka ensam till stranden är inte direkt att tänka på i år. Älskade lilla skitunge!

Nu ska jag gå ut och spana lite, lägga Felix sen blir det soffläge resten av kvällen.

Tror att jag kände Zarahs bebisar sparka förut, om det var så innebär det att det inte är långt kvar till dom kommer. Drog mig i pannrummet igår med. Tömde ur kondensbehållaren och glömde bot att det blir halt som tusan och traskade lugnt på. Plötsligt låg jag i en hög på stengolvet bland ved och grejer. Trodde jag skulle knäcka bäckenet eller nåt. Gick bra men har rätt ont i ena sidan av kroppen idag. De flesta olyckor sker i hemmet- så sant som det är sagt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0