Dopet

Nu är den lösenordsskyddad min blogg. Jag vet att jag skrivit att jag ska lösenskydda den förut men tagit bort det. Jag tycker att det är väldigt roligt att jag hela tiden får fler och fler läsare men det har även sina nackdelar. Jag är ganska ärlig och utlämnande i min blogg. Jag delar med mig av mina känslor och som läget är just nu så vill jag inte att vem som helst ska läsa det jag skriver. Sen skriver jag ju inte bara om mig utan om man, barn och vänner.

Idag är det en riktigt seg dag om jag ska vara ärlig. Alice är förstoppad och har det jobbigt och Kim är iväg och fixar med veden. Jag kan inte ta mig för så mycket idag när Alice mår som hon mår. Får vara glad om vi ens tar oss utanför dörren känns det som. Vi har laxerat henne en gång men det funka inte, ska ge henne en till snart. Har gett henne lactulos i flera dagar men det har inte funkat. Hon kniper igen den lilla fröken. Mamma var snäll och åkte och städade i Prästgården åt mig. Hade ingen möjlighet att åka dit med barnen. Eller snarare ingen möjlighet att städa med Alice i samma hus. Igår smet hon upp på övervåningen och hann käka upp nåns gamla pepparkakshjärta, rita på ett underlägg och försöka sig på att klippa sig själv med en sax. Jag hade fullt upp i köket. Någon måste hela tiden ha ögonen på henne så enkelt är det.

Dopet gick bra förresten! Det var en nätt skara gäster, men de allra viktigaste var där. Dagen innan lyckades jag färga dopklänningen i en turkos ton och Alice sprang runt i kyrkan och kom endast till oss och dansade under psalmerna. Men förutom det så gick det bra. Tack alla ni som kom. Tack för presenter, tålamod och hjälp med fikat!

Måste ju kommentera bröllopet med. Det var så vackert så och jag är glad att de äntligen fick chansen att gifta sig. De längtar säkert efter barn och det är på tiden nu känns det som. Victorias klänning var gudomligt snygg det tyckte t.om Kimpa. Enkel men ändå så fin och så full av klass.















Lukas har fått en tand! Tidigt, de andra två fick när de var fem månader men Lukas är bara fyra. Så du hade rätt igår Tina, en tand var på väg!






Kommentarer
Postat av: Anneli

Vår lille Lucas har 6 tänder redan, han är bara 10 månader! Fick sin första i mars/april...



Kramiz



Anneli

2010-06-20 @ 20:18:33
Postat av: Maria

Anneli: Ja våra barn hade oxå massa tänder tidigt. Lukas verkar bli likadan :) Så länge han inte biter mig i puppan är jag nöjd haha.

2010-06-20 @ 21:05:05
Postat av: Jenny

Ska försöka komma ihåg att ta med bilderna från vår kamera också så får ni lite fler.

2010-06-22 @ 10:42:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0