I mitt hjärta!

Min kompis Jeanette gav mig just ett bra uppslag för ett blogginlägg! Det här är till er! Till mina vänner som jag just nu träffar allt för sällan. Men som jag älskar högt. Jag har dom bästa vännerna man kan tänka sig och jag är så innerligt tacksam för det.

Jeanette: Är en fantastisk tjej. Hon tänker på alla andra före sig själv. Hon vill att alla i hennes närhet ska må bra och hon är suverän på att ge oss komplimanger. Hon är en fantastisk mamma åt lilla Mika. När Jeanette var yngre så var hon lite galen och hade massa bra ideér och upptåg. Men hon kunde lika gärna bänka sig i sängen en hel dag och dregla över alla snygga killar hon såg på tv:n. Jag och Linda pikade henne ofta när hon vägrade stänga av Clark Kent. Om man har ett problem så finns hon genast där för en och säger: det här löser vi. Jag kommer så väl ihåg en gång jag trodde att jag skulle få en räkning på 10 000. Då sa hon fixar du inte det så skrapar vi alla. Jag kommer så väl ihåg det för det kom från hennes hjärta och hon menade det verkligen. Jag har känt Jeanette sen jag var 4-5 år och planerar att känna henne resten av livet!

Linda: Min lilla lail, mitt lilla sockergryn! Linda är en underbart snäll tjej och rolig som fan är hon. Vi har samma humor och kan vara ganska interna. Linda en tjej som man alltid vet vart man har. Har man problem eller är sprudlande glad så kan man direkt lyfta telefonen och dela detta med henne. Hon peppar och uppmuntrar och skrattar tillsammans med mig. Vi har alltid kul tillsammans och det enda som är synd är att vi inte ses oftare. Jag spenderade hela min ungdomstid med den här tjejen och det var härliga år. På hennes 25-årsfest höll jag ett tal: Först kommer Felix, sen kommer Kim, sen kommer Linda och sen kommer alla ni andra! Det roligaste vi gjort tillsammans är lätt U2 sommaren 05. Linda är en underbar mamma åt lilla Albin! Linda och jag har gått i samma klass sen förskolan men började umgås mer eller mindre jämt sommaren 94 då vi hängde i Gottbol hela dagarna.

Martina: Oxå en fantastisk tjej så klart. Tjejen som nästan älskar mina barn lika mycket som jag själv. Vi har hängt ihop sen jag började ringa henne sommarlovet till tvåan tror jag det var. På den tiden var vi oskiljaktiga och där hon var där var jag. Vi lekte många härliga lekar, gärna med barbiedockor och vi hade en egen lada tillsammans. Hon är Kims kusin och det är jag glad för. Dom båda är bland det bästa jag har här i livet! Och tack vare henne fick jag lära känna honom. Tina är oxå noga med att se till att folk i hennes närhet mår bra och ställer alltid upp för oss alla. Hon är gudmor åt Alice och en bättre gudmor kunde hon inte få min lilla snäcka. Hon har utbildat sig till socionom och klarat många hinder i sitt liv och jag är oerhört stolt över henne. Nu kommer hon kanske att flytta ifrån oss. Men i mitt hjärta kommer hon alltid att finnas kvar och jag kommer att hälsa på henne vart hon än tar vägen.

Charlie: En underbar tjej som jag lärde känna genom Mia lite smått under högstadiet. Men det var först på gymnasiet när vi började i samma klass som hon kom med i vårat tjejgäng. Den här tjejen är så oerhört rar och är otroligt mån om sina vänner. Hon kan nog ta på sig en del av våra problem och oroa sig för oss, det här gör hon bara av omtanke för sån är hon våran Charlie. Allt hon gör blir snyggt. Hon är väldigt kreativ och mycket färg symboliserar Charlie. Det är för det mesta full fart på henne och hon kan ha en del bollar i luften. Hon är nybliven mamma till Elton och han kommer att växa upp med en underbar mamma och jag kommer att ha en underbar Charlie i närheten i resten av mitt liv.

Mia: Min lilla Mia fia som har gått från att vara en vild partyprinsessa till en mamma som man tyvärr ser för sällan. Mia är oxå hon en underbart tjej. Rar och gullig från topp till tå. Jag och Mia fann varandra i början av sjuan när hon började i våran klass. Första gången hon såg mig trodde hon att jag var en kille ända tills jag började prata då insåg hon att jag minsann var en flicka. Vi började umgås stadigt och har sen dess varit nära vänner. Hon är gudmor åt Felix och en underbar vän åt oss alla. Det enda tråkiga är att der kan gå ett tag mellan gångerna vi ses. Men vi känner varandra lika bra för det och hon kommer alltid stå mig väldigt nära. Resan till Göteborg och Robbie Williams 06 är nog vårat största äventyr tillsammans och det kommer jag alltid att minnas.

Alexandra: Mitt stora stöd här i livet. Hon är en fantastisk kompis, mamma och fru! Vi började jobba ihop hösten 05 och har hängt ihop sen dess. Innan kände vi varandra men nu står vi varandra mycket nära. Vi pratar i telefon minst en timme varje dag, ibland fler. Vi går även promenader nu när barnen är på dagis. Alex har alltid kloka råd att komma med och hon bryr sig om och finns där. Hon ställer oxå alltid upp och erbjuder hjälp om hon kan. I mars för ett år sen lämnade vi barnen där när vi drog iväg på kryssning. Alexandra och hennes familj kommer att stå oss nära resten av livet och det är jag oerhört tacksam för!

Givetvis har jag många fler vänner och även fast jag inte skriver om er så är jag självklart väldigt tacksam för att ha er i mitt liv med. Ni är bäst! Tack ♥



Kommentarer
Postat av: Tina

Åh nu bölar jag här...

Du skriver ju så sabla fint <3

VI har allt också en jäkla tur som har DIG!

Stor kram

2010-03-23 @ 17:37:58
Postat av: fröken C

som just hade tagit på sig mascara har nu ett kletigt fejs! gulliga du



maria: den sammansvetsande länken mellan alla oss. Maria är den som brukar se till att vi damer träffas 6 alla ser henne kanske lite som "gudfadern". flickan som beundransvärt hållt ihop med sin kom i nästan hundra år å lyckliga må de leva i alla sina dagar. trebarnsmamma imponerande nog, studier, extrajobb, hemma sysslor och trots allt det en brinnande lust för att socialisera sig med sina vänner å det är vi tacksamma för. Kanske är det lite tack vare dig jag blev en grönsaksätare på heltid å jag har mått så mycket bättre efter det beslutet, ungefär när jag började gymnasiet och grönsakerna kvarstår på tallriken!

ja helt osammanhängande text från min sida men du är go du med, lite av ett mystroll som hela tiden anstränger sig lite extra för att få till det. i mitt hjärta där simmar du apuhapuhhh!

2010-03-24 @ 10:46:52
Postat av: fröken C

halkar på tangenterna som vanligt. puss

2010-03-24 @ 10:48:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0