Poop

Idag har det varit en rätt seg dag här hemma. Men en stor en oxå. Vill varna er för nu blir det bajs och barnprat. Alice hade en bajsardag. Då går dagen ut på att hon står och stånkar och har ångest stackarn. Fick inte ut något alls. Sen satte hon sig och kissade på pottan helt spontant. Blev såklart stolt över henne. Sen fick hon en kramp och satte sig på pottan och klämde lillan och fick ut korven Allan (ja jag varnade er ju för snusk). Blev så stolt över henne. Finns ingen mening att göra det i blöjan när det är lättare i pottan. Stor dag här hemma som sagt. För bajjat på pottan har hon aldrig gjort förut. Men hon var lite bedrövad sen. Stor bajskorv som luktade äckligt sa hon haha.

På kvällen lagade jag tacos och bjöd över morsan. Kim såg film med de stora barnen och jag fixar inför morgondagen. Då drar jag till Åland med tjejerna, kul! Ha en bra helg ni med!

Tror Lukas håller på att bli förkyld. Har väntat på den här dagen. Har slutat amma helt och då brukar det komma som ett brev på posten. Han har vaknat 5-6 gånger och gråtit, det gör han aldrig annars. Känns taskigt att dra hemifrån. Men jag har laddat medicinskåpet med suppar och nässpray.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0