Better day

Kul att se statistiken idag! Dubbelt så många besökare igår än mot vad jag brukar ha. Men inte en enda kommentar. Är inte det fisigt så säg?? Smygare där!

Idag är det en mycket bättre dag. Kim har legat i sängen hela dagen. Jag tog med mig barnen till lekparken och sen gick vi till affären och köpte glass och mat som är bra att ha hemma. Sen hem och åt lunch. Nu sover Lukas och Kim. Felix och Alice leker på sina rum. Mycket mer bjuder nog inte dagen på skulle jag tro. Det gamla vanliga liksom.

Om gårdagen så önskar jag att ha en del ogjort. Jag önskar att jag kunde tänka. Kimpa är på sjukhus och de tar lite prover, han kommer hem sen. End of story. Nej istället hetsar jag upp mig i onödan och stressar upp mig. Tänker inte ens dela med mig av de värsta tankar jag hade igår. Jag är annars en ganska sansad människa. Men jag är så grymt rädd för att förlora Kim på något sätt. Det är nästan inte helt friskt. Men det är en av mina största farhågor. Att han ska dö ifrån mig eller försvinna. Jag är halv utan den mannen! Idag passar jag upp på honom med glädje. Jag ger medicin och dricka och klättrade upp på vinden och letade fram Avatar förut. Anything for you baby!

Men slutet gott allting gott. Jag hoppas jag lärt mig en läxa. Let´s not worry until we have to" I ren och skär Grey´s anda!

Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Carmitha

Hello!



jag var en av smygläsarna igår för jag hann inte skriva när jag var in o läste. Försöker dock alltid skriva om jag läser=)



Jobbigt för han att han är så dålig. hoppas allt vänder nu o att ni får vara friska o krya!



Vet precis hur du känner...har såna där jobbiga tankar jag med!



kramar till dig <3

2011-04-19 @ 13:59:05
Postat av: Maria

Haha ja det gör mig ingenting alls. Men det är ju lustigt att se hur det plötslig ökar när något händer. Jag vet en massa människor som läser min blogg som aldrig skulle bemöda sig med att kommentera. Det är något man får ta som bloggare. Men det är lite tråkigt att aldrig få respons det måste jag säga.



Tack så mycket! Ja han mår inte alls bra, men det lär väl vända snart. Kan tänka mig att du oxå kan tänka så. Jag tror att du och jag är ganska lika i mycket. Kram på dig!

2011-04-19 @ 18:38:11
Postat av: Sara

Usch förstår om du blir livrädd och tänker tusen otäcka tankar. Det räckte att jag såg första vattkoppan på Tyra (en miniprick) för att jag skulle vara orolig och googla. Är skitlöjlig när det blir minsta lilla och ringer mamma direkt.

Hoppas att Kim snart är på benen och att ni får fina provsvar!

2011-04-20 @ 19:23:16
Postat av: Maria

Skönt att fler är som jag! Hatar sjukdomar och allt vad det innebär. Tack så mycket! Hoppas ni har det bra och att födelsedagen var toppen!

2011-04-20 @ 19:55:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0