Is this the sound of sweet surrender

Hemma med alla tre barnen idag. Felix kom upp imorse och sa att han inte mådde bra. Jag sa att han kunde äta sin morgongröt och känna efter sen om det kändes likadant. Det gjorde det, så han fick vara hemma från skolan. Tog tempen på honom och han hade feber och sen dess har den bara stigit. Han orkar inget, vill inte ens ha glass. Det gör ont när han hostar igen. Nu kom han precis och sa att han plötsligt fick väldigt ont i magen, så ja jag tror jag vet vad som väntar runt hörnet. Han missar aldrig en magsjuka, det går inte. Verkar som att Lukas är lika känslig han oxå. Skit är vad det är. Önskar att jag kunde hjälpa honom och bespara honom från denna skit. Bara en vecka sen han var sjuk sist.

Lukas har slutat kräkas och har inte haft diarré sen igår sent på kvällen. Men han är sliten och varm och vill inte äta. Har fått i honom vatten, lite yoghurt och välling. Han har blivit snorigare oxå. Kim är inte heller på topp. Han har ont i kroppen, mår illa, ont i magen och känner sig matt. Han orkar inget alls men han åkte till jobbet ändå. Nu sitter han på öppna mottagningen. Vi tror att det är hans magkatarr som dragit igång igen. Den brukar dyka upp på våren och den tar fullkomligt musten ur honom. Stackarn! Jag har lovat att han ska få vila om han kommer hem sen. Men det är inte helt lätt med tre barn i huset. Man får sätta sig själv i sista rummet hela tiden. Nog har man lagat mat och tagit hand om barn med både feber och magsjuka och allt vad det är. Men som tur är så mår jag bra förutom huvudvärk så jag tar hand om hemmet idag så han får vila lite.

Känns skittråkigt att vi går på halvfart här hemma. Jag hade planer för den här veckan men de verkar få stå tillbaka. Jag vill ju bara att alla ska må bra! Men men det går ju över som tur är.

Förlåt om jag gnäller. Livet är ju trots allt ganska härligt! Solen skiner :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0