Magsjukesöndag

Inget nytt under solen. Lukas blev riktigt dålig. Men fick faktiskt sova en del under natten. Men han vaknade och kräktes några ggr. Vi var uppe och torkade och bytte sängkläder och handdukar. När vi väl somnade om fick vi sova till åtta. Ren och skär lyx kan jag säga. Idag har han inte ätit. Har fått i honom lite blåbärssoppa som han faktiskt fick behålla, saft, vatten och lite glass. Han krätes sista gången runt tretiden. Sen dess bara diarré. Nu sover han och jag hoppas att natten blir lugn. Än så länge är det bara han som är smittad men det där kan fort ändras.

Har plockat tvätt, tvättat och städat hela dagen typ. Vi var ute med de andra två ett par timmar medans Lukas sov middag. Kimpa och barnen fixade ett påskris och de var så lyckliga så. På eftermiddagen lagade jag kalops. Jag har faktiskt aldrig gjort det förut och vette fan om det kommer att ske igen. Fick koka i två timmar för att det skulle bli mört. Sen var det bara Kim och Felix som åt. Varför koka mat i två timmar när man kan göra makaroner på fem minuter haha. Nej då jag skojade bara! Man kan ju inte äta mackisar varje dag.

Nu sover alla barn och jag ska titta på BB på datorn och sen gå ut och se liven. Vadå nörd?!

Vi har precis beställt en soffa till vardagsrummet! Vi har velat fram och tillbaka men idag bestämde vi oss för vilken vi skulle ha och nu är den beställd. Preliminär leverans var runt den nionde maj. Kul!


Lukas vill gärna vara med pappa och greja


Detta är ett av Lukas stora nöjen i livet





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0