If our love goes up in flames it´s a fire I can´t resist

Ännu en dag till ända. Lillkorven blev sjuk i natt så han fick vara hemma med mig hela dagen. Hög feber, snor och hosta. Han somnade i mitt knä klockan tio på förmiddagen, då är han inte frisk inte. Han sov middag två ggr idag. Sen gick vi och hämtade hem Alice och passade på att ta med en kompis till Felix från fritids. Så han har fått leka nu på eftermiddagen. Sen slängde jag ihop käk tills Kim kom hem sen drog jag iväg på möte. Tog med mig felix så han fick vara på fritidsgården som var i samma hus som mötet.

Stora nyheten är att Maxi öppnade idag. Det var mer än ett år sen taket rasade in. Min man åkte dit den spjuvern. Mest för att han åkte utan mig. Har knappt varit där sen Lukas föddes för jag har för mig att det rasade första mars nån gång. Får för mig att vi skulle ner och fira svågern när vi hörde nyheten. Jag är glad att det öppnat igen utav den enkla anledningen att jag gillar mitt ica. Bra sortiment och priser.

Annars knallar det på med det mesta. Kim har slagit ner en vägg och dragit el. Det ser bra ut. Blev mer luftigt och ljust. Önskar jag hade en slägga och slå sönder köket med bara. Men det kommer, det kommer!

Kim köpte billig After eight på Maxi och den stod framme. Han hör hur det prasslar och frågar Alice vad hon gör. När han kommer in i köket står hon med händerna framför ögonen och skäms. Med choklad runt hela munnen och en hög av papper brevid sig. "Mamma du älskar mig, jag är din bästa vän" så säger hon dagarna i ända. Hon varierar sig med att säga tvärtom " mamma jag älskar dig, du är min bästa vän". Om hon bara visste! Finns inte ord! Inte för nån av dem. Lukas är en liten mammagris han med. Igår lekte han med Kimpa i köket och de hade jättekul men sen kom han på att mamma var ju borta, åh nej mamma är på toa. Gråta gråta och banka på dörren. Små grisar!

Morgondagen spenderar jag med mina små. Hoppas Lukas mår lite bättre då. Helgen är utan planer. Felix ska på kalas men annars vet jag inte. En tripp til Maxi känns ganska troligt.








Vardagsrummet blir inte stort så att hitta rätt soffa är inte helt lätt. Och ja det blev mönster på alla väggar. Vi hade inte tänkt det först men tog den chansningen. Och det funkar fast det kan bli snurrigt haha.



Kommentarer
Postat av: Jenny

Shit! Har ni äntligen rivit köksväggen?! Häftigt. Trodde dock att ni skulle riva den andra, där katterna äter. Men det där blir ju super :) Tycker att ni gjorde helt rätt och valde mönstertapet överallt. Så boring med fondväggar. Så kommer i alla fall vi ha i framtiden. Måste ju komma och kika på det i verkligheten. Hemma i helgen?

2011-04-15 @ 12:15:25
Postat av: Maria

Ja precis. Det är många som tror att det är den delen av väggen som ska rivas. Men det blir ju problem eftersom diskmaskinen finns på den väggen. Tack så mycket! Jajamen vi är hemma. Vad har ni för planer?

2011-04-15 @ 13:19:40
Postat av: Jenny

Har inga planer alls vad jag vet. Dennis spelar fotboll nu, men sen är vi helt fria :)

2011-04-16 @ 09:49:50
Postat av: Maria

Ni kan väl komma hit och grilla imorgon? Om ni har tid och lust och om du är frisk vill säga?!

2011-04-16 @ 17:39:54
Postat av: Jenny

Jag var dåligt mer eller mindre hela helgen :( Men hade gärna kommit och grillat ändå. Jag får ta och ringa nästa gång.

2011-04-18 @ 09:18:32
Postat av: Maria

Det var bra att ni inte kom! Magsjukan ska man hålla sig ifrån. Tråkigt att du mådde dåligt! Vi tar det en annan gång.

2011-04-18 @ 13:08:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0