När alla vännerna gått hem, när festen är slut för längesen

Man ligger ensam i sin säng åhåhåh när alla vännerna gått hem.

Idag var jag riktigt sugen på att åka iväg på fest! Sitta och dricka några glas vin och skratta och sen dra ner på Torgfesten. Har nog aldrig varit så sugen förut. Har umgåtts med brorsan i två dagar nu och när de åkte hem till mamma igen så blev det så tomt. Det är ju sällan tyst och lugnt här hemma när barnen är vakna men det kändes ändå lite dystert så där som det gör när gäster åkt hem och det blir tyst(are).

Sen tror jag att det handlar om sommaren. Man umgås och myser till sena kvällen. Och det är fullkomligt underbart! Tiden spelar liksom ingen roll och man kanske har semester. Det är lätt och trivsamt att leva helt enkelt. Man längtar ett helt år och sen är den äntligen här för att bara stanna i några veckor. Den är underbar och underbart är kort. Jag ser hur det blir mörkare och mörkare på kvällen och syrsorna spelar så högt att jag stänger sovrumsfönstret på nätterna. Det är det första tecknet på att den håller på att ta slut.

Jag har alltid tyckt att varje årstid har sin charm och det tycker jag fortfarande. Men jag vill verkligen inte att den ska ta slut denna gång. Det gör mig nästan ledsen när jag tänker på det. Det är så att jag känner tårar tränga fram. Alla dessa vackra sjöar som blir kalla coh så småningom fryser till is. Poolar som monteras ner och plockas in, altandynor som läggs på vinden, bikinidelar som slängs in i garderober och uteblommor som slängs på komposten.

Fy jag tycker att det är så ledsamt, i år vill jag verkligen inte att det ska ta slut.....

Kommentarer
Postat av: Sara

Nä jag håller med.. Jag är inte färdig med sommaren :(

2011-08-07 @ 07:57:24
Postat av: Maria

Nej usch det går för fort. Känns som att hösten är på ingång :(

2011-08-07 @ 09:09:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0