Helgen som kom och gick

Planerna var enkla. Inte göra minsta dugg! Var inne på att ha ett barnkalas för lillsnutta, men hon bad inte om något och jag hann inte få iväg några inbjudningskort så vi struntade i det. Igår hängde vi hemma hela dagen och bara var. Jag kokade kola med Felix och när han smakade den så fastnade en av hans kindtänder i den. Nu har han tappat elva tänder eller nåt sånt. Kimpa var iväg på dagen och på julbord på kvällen. Barnen lekte med kompisar, fem barn hemma men lugnt.

Idag såsade vi en del men sen städade och fixade och sen kom släkten på kalas. Tårta, fika och paket. På kvällen nu vek jag 30 kg tvätt, minst. Har inte hunnit med den i veckan. Nu är det kväll. De minsta sover Felix ser på pirates i sängen och sen ska vi se på film jag och Kim. En komedi tror jag det var, blir nog bra.

Veckan bjuder på jobb, hela veckan, varje dag. Härligt! Ja jag är inte ironisk alltså haha jag gillert! Sen ska det firas lite med. Två jäntor i gruppen fyller 30 år. På onsdag ska Maria firas på restaurang och på lördag ska Tina firas. Då blir det en hel del vin kan jag tala om. Och dans på diskotek (hoho), men jag dansar aldrig nykter! Men det ska bli förbannat roligt med en fest det må jag säga.


Kommentarer
Postat av: Tina

Gud vad söt du är som kan tänka dig att gå på disco för min skull! Jag längtar som en unge till lördag! Kram!

2011-12-12 @ 18:32:23
Postat av: Maria

Haha anything for you darling!

2011-12-12 @ 20:44:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0