Jul 2011

Nu är julen förbi och det känns skönt tycker jag. Jag har inte stressat alls i år, har fan inte hunnit med det. Åkte till svärfar och firade och det var trevligt. Men en stor miss är att tomten uteblev. Vi hade lovats en tomte men missförstånd och dålig kommunikation ledde till att det inte blev nån alls. Sånt gör att det känns som att hjärtat ska gå sönder. Barn är barn så kort stund och de ska fanimejen ha en tomte! Men jag tar på mig en stor del av det, det gör jag. 

En stor sorg var också att storebror (tomten) och hans familj stannade hemma i Gbg över jul och mamma åkte dit. Har inte träffat dem på fyra månader och kunde inte ens fira jul ihop, kändes skit rent ut sagt. Men nu är det över och det är skönt. Nästa år ska vi fira med dom så är det bara! Det är barnens jul och allt annat är skitsnack!

Nog med gnäll! Idag har det varit en mkt bra dag. Väldigt slö men skön. Har hängt med Kimpa och barnen och haft mysigt hela dagen. Barnen har lekt med sina klappar och Alice har haft en kompis här. Imorgon tänkte vi ta med barnen till lek och buslandet så de får härja av sig lite. Annars är planerna just inga alls, Kim ska jobba hemma och jag ska mysa med de små.

Just nu sitter Kim och Felix och ser på Indiana Jones på tv oh käkar godis. Ett mord har skett i Krille med, läskigt! En häktad har bott några meter härifrån om man ska tro på rykten. Får väl se vad som skrivs om det framöver. Hemskt hur som helst!






Felix håller skola och diskussionsgrupper


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0