lycka och olycka

Lyssnar på hög musik och njuter av lugnet som lagt sig. Felix är vaken och står brevid mig, de små sover. Dagen började fyra imorse när Alice vaknade, precis när hon skulle somna om vaknade lillebror och pratade så hon knallade in till honom. Så jag satte dem framför tv:n eftersom båda vägrade somna om. Där satt de från fem imorse, sweet jesus säger jag bara. Knallade med dem till dagis sen efter frukost och allt. Sen åkte jag och jobbade.

Åkte hem med Kim och vi hämtade kidsen och ett paket i affären med de sista klapparna. Kom hem och en kompis till Felix dök upp. Det var sån där mysig stämning i hela huset. Alla var samlade och det var härligt. Igår när jag kom hem från jobbet så kom jag in i köket och möttes av en gran. Och en karl som dammsög. Kim vabbade för Felix och hade tagit med dem till svärfars skog och sågat ner en. Den är liten och jättefin.

En tjej i Felix klass slutade skolan idag. Hon ska in till stan och Felix var väldigt ledsen. De hade gråtit hela vägen hem i bussen. Tredje tjejen som lämnar klassen nu på ett halvår. Det blir så skört när de redan är så få. Verkligen supertråkigt. Men hans lärare hade skickat med ett paket med polkagrisar till alla barnen. Och då insåg jag vad dåligt det var av mig och alla i klassen som inte köpt nån julblomma eller present till henne. Jag har inte hunnit, usch fy vad dåligt av mig. På mitt jobb fick de presenter åt höger och vänster. Till och jag fick julkram av en förälder. Sånt här får mig att känna mig lite ledsen (alltså det här med avslut och barn som splittras).

Imorgon ska jag jobba men jag börjar sent så imorgon blir det inget alarm som väcker mig. Bara en sån sak, ren och skär lycka. Barnen har nu jullov och Kim är hemma 10 dagar i sträck, lycka det med!

Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0