Åttonde december

Åh jag är så ruskigt ledsen! Så nu ska jag grina och blogga och lyssna på musik. Otroligt befriande. Sen kommer jag att må bättre. Men man kan väl säga att jag har en dålig dag. En tuff dag på jobbet följt av en situation som gjorde att jag fick stanna kvar 45 extra, missar bussen hem. Tar en annan som får åka runt halva kommunen för att 26:an är avstängd. Kom hem runt sju. Hinner träffa barnen en kvart eller så. Kommer på att pappa fyller år idag. Han skulle ha fyllt 65! Börjar böla ännu mer.

Kan inte skriva mer om vad som hände, men ja en jobbig dag helt enkelt. Har fått jobb en vecka till vilket är great! Men jag missar barnens Lucia, kanske kan verka som ett lyxproblem. Men för mig är det stort, det har jag aldrig gjort förut! En lyx med att plugga om man säger så. Kim har ingen komp kvar han heller. And it breaks my heart. Tanken på att mina små troll står uppklädda i sina lucialinnen och ingen är där för att kolla på dem. Efteråt är det grötfrukost och fika med alla föräldrar. Det brukar vara fullt hus och någon av fröknarna ska behöva ta hand om mina barn och se till att de får frukost i allt kaos. Barnen lider kanske inte men jag dör litegrann av bara tanken. Lukas första tåg.......

Så ja idag är det lite ledsamt. Sen går jag in här och läser alla era fina hälsningar till Alice och vad gör jag då? Jo jag gråter givetvis ännu lite mer. Tack snälla rara!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Tänkte på dig igår morse när jag läste förra inlägget om Alice och tänkte på din far. Hoppas att dagarna blir bättre, kram på dig!!

2011-12-09 @ 08:32:49
Postat av: Maria

Rar du är! Allt är finnemang, hade bara en dålig eftermiddag/kväll. Puss!

2011-12-09 @ 19:57:47
URL: http://mariia.blogg.se/
Postat av: Sara

Hoppas att allt är bättre idag. Förstår att det är otroligt jobbigt att missa barnens lucia. Hade också grinat. Vissa dagar hopar sig verkligen allt. Kram till dig

2011-12-11 @ 15:48:16
Postat av: Maria

Tack! Ja det är det faktiskt. Och ja precis det hopar sig en del. Svårt ibland att få ihop ett heltidsjobb med tre barn. Kram tillbaka!

2011-12-11 @ 19:42:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0