A time to rest

Igår var det stora vilodagen här hemma. Lukas somnade i vagnen under min och Alex långpromenad. Sen sov han en timme men somnade trots det efter lunchen. Sen sov han i tre timmar till! Alice bad om att få sova efter dagis och somnade hon med. Felix lånade min dator och jag lånade hans säng och låg där och gottade mig en bra stund. Underbart! Men det får nog inte bli en vana att sova varje dag för då kräver väl kroppen det till slut. Satte bb på inspelning och gick och lade mig i tid och fick sova ända tills Alice väckte mig strax innan sex.

Idag är Felix iväg på friluftsdag i hultet och Alice är på pyjamasparty på dagis. Så hon fick välja en av sina fyra pyjamaser när hon gick iväg imorse. Jag och Lukas är hemma och skrotar runt. Skippade promenaden idag. Blir så jäkla trött på denna kyla. Är så förbannat trött på att klä på barnen en massa kläder och gå runt och frysa *kräks*.

Annars är det lugnt. Har faktiskt huvudvärk idag, brukar vara i några dagar. Men jag tänker inte klaga för jag har nästan aldrig huvudvärk. Har en sambo som ofta har ont i sitt huvud, migrän och magkatarr. Jag lider så med honom. Här om dagen gjorde vi om Pippi låten. "Det är inte illa jag har ju magsår, migrän och mår illa" och sen skrattade vi gott. Fast det är ju givetvis inte roligt att han ska må dåligt♥.

Ser fram emot helgen! Kommer kanske hända något underbart och sen på söndag hoppas jag på dejt med tjejerna.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Ja det är jättefrustrerande att de ser min lilla prins som ett "riskbarn". Känns ju sådär faktiskt. Men det är väl bara att söka vidare! Eller spara en summa varje månad istället för betala en livförsäkring.. ja jag vet inte. Krångel! :)

2011-02-25 @ 13:28:03
URL: http://www.loveli.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0