Måndag

Kommer nog bli en rolig dag här hemma. Själv hemma med tre ungar varav två som aldrig kan komma överens. Bara att välja en tv kanal kan urarta i stort bråk haha. Alice har vaknat flera ggr i natt. Hon vill inte längre ha någon nattblöja. Den har varit torr länge nu. Natten till igår vaknade hon och ville gå och kissa. Jag var skittrött och sa att på natten kan man kissa i blöjan. Hon såg förvirrad ut. Inatt vaknade hon och ville kissa. Jag hängde över Lukas säng med en vällingflaska i högsta hugg så jag var tvungen att väcka Kim. Han somnade om fort som tur var. När hon kom in till min säng imorse var hon lika varm igen. Tempade henne och den landade på 39,5. Nu behövde jag få i henne alvedon. Försökte med flytande men hon vägrade. Fick henne att smaka men inte mer. Går inbte att blanda ut i något heller eftersom hon inget äter. Så det fick bli en supp. Hon var inte positivt inställd om man säger så men insåg nog själv hur pass smärfritt det var. Nu är febern sänkt och hon äter en banan.

Mycket mer än så händer inte idag. Kan inte gå ut med barnen heller eftersom Alice är sjuk. Räddade en liten fågel förut. Felix sa att det hade dunkat till på köksfönstret. Jag sa att det nog var en fågek som flugit in i rutan och Felix meddelade mig sen att den minsann låg en liten fågel nere på marken. Men han är inte död för han andas sa Felix. Jag skyndade mig ut och tog försiktigt upp fågeln. Satte honom först på soptunnan men flyttade honom och satte honom på vedhögen. Där kunde han sitta lugnt och stilla och kvickna till utan fruktan för sitt liv. Här på gården blir man gärna kattmat annars. Gick ut och spande på honom två ggr och andra gången hade han kvicknat till och flugit iväg. Så skönt! Det värker i hjärtat på mig när jag ser sånt där.

Annars är det som sagt lugna gatan här hemma. Ovanligt va? Händer nada. Kids och plock typ.

På tal om en helt annan sak. Ser att det hela tiden blir fler läsare här inne. Kul! Kan ni inte lämna en kommentar och berätta vilka ni är. Om ni oxå bloggar får ni mer än gärna lämna en bloggadress med. Behöver fler bloggar att följa. Om ni bara vill tipsa mig om en bra blogg så gör gärna det! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0