Alive and kickin´

Har tio minuter på mig innan min lunch är fördig så jag ska försöka mig på en uppdatering. Har haft ett par dagar hemma med kidsen i värmen. Mår helt bra nu mer eller mindre, antibiotikan gjorde underverk. Han varit dåligt med sömn eftersom jag hostat så jag vaknat runt tre varje morgon och Lukas har varit vaken ett par timmar per natt. Inatt sov vi alla som grisar och jag hoppas att det får fortsätta så.

Igår var vi på stranden. Och i förrgår tog mamma med de två äldsta dit. Underbart! Lukas satte sig i sanden vid vattnebrynet och grävde med hink och spade och där satt han tills vi åkte hem. Förutom när han tog en tur upp till filten för att moffa i sig allt han kom över. Han är inte alls som hans syster var vid den åldern. Hon sprang från filt till filt. Alice och Felix lekte i vattnet och hade kul. Men vilket pass det är att bada med barn. Alice hade kuddar och fick hålla sig i närheten av oss. Felix kan simma men inte hur bra som helst men jag hade koll på honom hela tiden. Läste om en sjuårig pojke som drunknade igår. Och det gav mig sån ångest, oj vad jag grät. Det är så lätt hänt, fy fan säger jag bara! Gick in och läste på bloggen om Rasmus (han drunknade när han var sju och på ett utebad med fritids). Helt vidrigt! Igår sa Felix till mig att jag var för rädda om dem, att jag behandlade dem som om de var av porslin tror jag han sa. Jag berättade för honom imorse om denna pojke som drunknat och berättade hur lätt hänt det är att det händer saker i vattnet. Det förstod han givetvis. Men jag känner mig nästan mentalsjuk. Jag ser faror överallt. Speciellt vid vatten och trafik. Gud nåde om något skulle hända med mina barn.......Hur överlever man en sån sak?

Annars vill jag säga att jag har världens bästa mamma! Hon har ställt upp på mig i två hela veckor nu (eller ja 30 år). Igår tog hon med Felix och Alice hem efter badet och gav dem lunch. Så gav jag Lukas mat här hemma och så hann jag vila en sväng när han sen sov middag. Hon gör allt för oss hela tiden, hon är så fantastisk. Och då har jag inte ens sagt vad jag får i present nu när jag fyller år. Tack mamma! ♥ Vad gjorde vi utan henne? Pappa var likadan, synd att han inte är med oss längre. Jag vet hur jag vill vara för mina barn resten av deras liv. Jag kommer alltid att ställa upp för mina barn så som mina föräldrar gör för mig och brorsan.

Annars håller jag på att planera sommaren här hemma. Det ska hinnas med en del och tiden är knapp. Har börjat kolla semesterresor men inget är bokat men vi är nog överens om vart vi ska ta vägen. Blir nog bra. Nu är min lunch färdig. Sen ska jag gå och hämta hem mina hjärtan. Sen blir det nog poolbad. Jag och Kim tog våran premiär i gårkväll. Barnen badar varje dag.

Ska skriva om dagens skämt med. Nordea säger jag bara. De har ju dåliga öppettider nu och bara öppet mellan 10-12.30 och idag när jag kom dit för att hämta min lön så står det säkert 20-30 personer utanför och hänger på låset. Sen när vi kommer in så är kölappsmaskinen trasig så alla stackars pensionärer får ställa sig på ett långt led. Nordea nordea! :(

Kommentarer
Postat av: Sara

Nä usch jag är likadan som du bör det gäller oro för barnen och mår jättedåligt när jag läser om elände. Jag mår faktiskt lite smådåligt när Tyra bara åker i en annan bil än oss trots att jag vet att pappa (som det oftast är som kör) jobbat som yrkeschaufför och är jätteduktig att köra. Men det är ju iofs idioterna man möter man får bara orolig för. Ha en toppenhelg!

2011-07-01 @ 18:59:08
Postat av: Maria

Ja jag vet jag känner likadant och det är rätt jobbigt faktiskt. Ja precis det handlar ju inte enbart om ens egen körning utan vem man möter. Kram och trevlig helg på er!

2011-07-02 @ 08:15:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0