Don´t settle for less

Igår när vi var ute och åt så satt jag mitt emot min sambo. Han skrattade och var glad. Det var så härligt att se! Det gjorde mig så lycklig och jag ville gå fram och krama sönder honom. Ni vet som den där känslan man känner med sina barn när det är söta som de alltid är. Jag hade solen i ögonen och såg honom inte helt bra men jag såg hans vita leende och det var så fint. Åh vad jag älskar den mannen! Han är mannen i mitt liv och det har jag inte tvekat en sekund på. Han har alla egenskaper jag vill ha hos min partner. Han är snäll, har humor, lyhörd, en bra pappa, glad, lättsam och han är händig.

Sen är det självklart att jag ibland är arg på honom och vill kasta ut honom (fast oftare mig själv). Inget är rosenrött och jag skulle aldrig sitta här och hitta på utan det är så här jag känner. Här i bloggen är enda stället där jag känner att jag kan skrika ut min kärlek till denna man utan att det tar fel. Av olika anledningar som jag inte tänker gå in på här.

Jag älskar dig! ♥

Kommentarer
Postat av: Linda

Självklart att du skall skrika ut din kärlek till din fantastiska man =) Du förtjänar den bästa man o vad jag förstår så är det han du hängt ihop med de senaste 15? åren!!! Stor kram till er!!

2011-06-14 @ 07:18:38
Postat av: Maria

Tack Linda! Jajamen vi har hängt ihop halva livet nästan haha. Stor kram tillbaka!

2011-06-14 @ 08:23:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0