Halsvärk från hell, men helg på ingång!

Nu är det äntligen helg! Det behövs känner jag. Det är det fina med att jobba att man verkligen uppskattar helgerna. Sen har jag inte mått bra de senaste dagarna heller. Har haft ont i kroppen och halsen. Nu mår jag mycket bättre men halsen värker nåt jäkligt tyvärr. Jobbade dubbelpass idag. Först från tidig morgon till lunch sen ett eftermiddagspass. Skulle ha slutat 19 men sista barnet gick vid 17. Då kom Kim och barnen och hämtade mig och sen drog vi till donken och åt middag. Barnen ville så gärna dit. Sen hem och lade barn. Nu är det lugnt och tyst i huset. Zippar te och bloggar.

Jeanette var så snäll så hon hämtade mig på jobbet och sen åt jag lunch och hon drack kaffe. Sen skjutsade hon mig till det andra jobbet. Har jag inte sagt att jag har de bästa vänner man kan ha? Det har jag verkligen. Tack hjärtat!

Igår vart jag lite bestört när jag kom hem. Barnen hade varit på utflykt med dagis och var hur trötta som helst. När jag kom hem så grät både Lukas och Alice. Börjar hon så hänger han på av bara farten. Gav dem glass, satte Lukas i badet samtidigt som jag satt på badrumsgolvet med Alice i knät. Satt och tittade på min fina lille kille som var hur nöjd som helst och lekte med vattnet samtidigt som jag pussade Alice i nacken. Sen blev det mat och sängen. Men det satte en del funderingar i rullning. Jag älskar att jobba så det handlar inte om det. Men alltså jag tycker att de borde lagstadga 6 timmars arbetsdagar, speciellt för oss småbarnsföräldrar. Efter att ha jobbat på olika dagis i två månaders tid så har jag sett massa barn som spenderar runt tio timmar per dag på dagis. Jag är iväg och jobbar och tar hand om andras barn samtidigt som andra tar hand om mina barn. Jag skulle aldrig vilja sluta jobba men de som kommer i kläm är ju barnen. Barn far inte illa av att vara på dagis det tror jag inte men det ska ju finnas nån måtta på det. Jaja det där blir man inte klok av. Men det slog mig igår när jag kom hem till två trötta ledsna barn.

Idag fick jag min första lön förresten, trevligt! Har fått två veckors sommarjobb i sommar. Känns också bra. Men som det ser ut nu får vi runt tre veckors semester ihop. Känns bra!

Nu ska jag sätta mig i soffan. Vi plöjer en serie nu som vi spelade in på boxen i vintras. Den heter The Big C och den kan jag verkligen rekommendera.

Imorgon är det midsommar!  Vi har nog inte riktigt bestämt oss för vad vi ska göra än. Önskar jag hade tillgång till en ö med en stor stång på och alla jag älskade, det hade varit nåt det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0