Seckt

Oj vad jag är seg idag! Det beror inte på att jag festade för mycket igår, för det gjorde jag inte som ni säkert förstår. Men Alice har krånglat en del inatt. Först vaknade hon och skrek vid halv tolv, sen vaknade hon vid tre och bajsade så jag fick hjälpa henne och sen kom hon upp halv sex. Då förflyttade vi oss till soffan där jag försökte att grisa vidare. Sen har jag hostat som en tok hela natten. Har fortfarande ont i halsen och det har gått över i hosta med. Så jag känner mig jättetrött idag.

Men dagens planer är enkla. Kim håller på och jobba hemma nu, sen blir det lunch och middagsvilning för Lukas sen ska vi in och handla. Har pratat om lösgodis här i flera dagar (barnen har inte fått godis på veckor). Ska handla nya blommor och massa mat att fylla skåpen med. Framför allt mat som ska handlas och inte gotte haha.

Håller på och försöker att planera sommaren. Annars är det lätt att den bara försvinner. Det går ju så jäkla fort och vips så är den över. Sen fyller jag tydligen år om en vecka. Hade först tänkt att ha en stor fest men alltså jag tror jag lägger ner det. Det kostar och det tar tid, alldeles för mycket tid känns det som. Och jag vet inte alls hur jag skulle vilja ha det. Var på en fest för nån vecka sen där man fick ta med sitt eget kött man ville grilla, sen hade de inga snacks, ingen dricka och ville ha ett bidrag till bandet de hyrt in. Ska man ha en sån fest så blir det ju ganska billigt men sån fest skulle jag inte vilja ha. Ska jag ha fest så ska jag bjuda på allt. Annars kan det kvitta (men det är ju bara så jag känner). Så det lutar väl åt att jag bjuder hem mina närmaste vänner på mat och tar det lite lugnare. Jaja vi får se vart det slutar.

Firade förresten midsommar hos svärfar i skogen. Med massa mat (för mycket egentligen) och kims syskon. Mysigt!

Dags att rota i frysen. Kram och hoppas ni fick en fin midsommar ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0