Swollen throat

Kommer inte kunna blogga om nåt positivt nu tror jag. Så vill ni inte läsa mitt gnäll så är det nog bäst att surfa vidare! Börjar direkt. Jag mår så jävla dåligt! Jag har så ont i halsen så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag får inte sova på nätterna för jag bara hostar. När Kim vaknade imorse gick jag och lade mig igen. Gillar inte det men hade inte mycket val. Man har inte tid att vara sjuk när man har tre barn hemma. Kim har bett mig att lägga mig. Tur han var hemma. Imorgon är jag ensam...... Jo den här jäkla halsen värker så jag blir tokig. Och jag har ont i kroppen och jag hostar. Imorse tror jag att jag hostade upp en mask (ja ni läste rätt!). Har varit i kontakt med 1177. Jag ska ringa VC imorgon så får vi se vad de säger. Den här värmen gör det inte bättre, älskar den men det är jobbigt när man inte mår bra. Orkar inte med nåt. Mådde ju bättre i slutet av veckan men nu är det sämre än nånsin. Och jag grinar, jag blir så känslomässig när jag inte mår bra. Bölar och bölar. Har träffat några med streptokocker och en annan kvinna som jag jobbade med i veckan hade oxå ont och hostade som jag.

Tror inte det är nåt annat än virus dock, det gör jag faktiskt inte men tänker kolla för säkerhetsskull. Måste orka med barnen och måste kunna jobba vad det lider.

Annars har Kim jobbat lite hemma, barnen har badat i poolen och Lukas i baljan ute. Sen var vi hos mamma på söndagsmiddag och lämnade sen kidsen där och åkte och handlade blommor på Klockargården. De har ju utförsäljning. Fick med oss 6 rosplantor, 3 petunior, en lycklig lotta, fyra pelargoner, tolv tagetes, tre hänglobelior, sex lavendel och massa mer för endast 500 kr! Var nästan pinsamt att betala när det var så billigt. Kimpa är ute och planterar nu.

Ska sätta mig under en filt i soffan tror jag. Och sen inta diverse piller för att klara av natten. Puss!

Kommentarer
Postat av: Sara

Stackare!!! Hoppas att du snart är frisk. Halsont är vidrigt! Jag var på klockargården 9 i morse o det var ingen lek:) handlade också en hel del och är supernöjd:) det var grymt mycket folk dock

2011-06-26 @ 22:46:28
Postat av: Anna

Tråkigt att vara sjuk mitt i sommaren och värmen, lider med dig..

Krya på dig!

Kram

2011-06-27 @ 07:56:08
URL: http://annaochlivet.blogspot.com/
Postat av: Maria

Sara: Tack så mycket, det hoppas jag med. Ja det gör så sjukt ont så jag blir tokig. Haha ja jag förstår att det var fullt då. Mamma var oxå där vid nio. Vi var där vid två-tre och då var det riktigt lugnt. Men går nog i vågor hela veckan.



Anna: Tack snälla!

2011-06-27 @ 09:43:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0