Tystnad

Sitter och njuter! Har just lämnat av barnen på dagis. De skulle på teater idag så jag fick lämna dem lite tidigare. Ska åka och jobba sen. Innan dess ska jag plocka disk, tvätt och äta lunch. Men det blev några timmars egentid och det är alltid trevligt. Spelar hög musik och bloggar, paradiset! Har haft barnen hemma en vecka och njutit med dem nu så de var glada över att få komma iväg idag. Alice fick massa kramar när hon kom till dagis och hon sken som en sol ♥

Annars är det lugnt. Ska jobba resten av veckan. Ska försöka hinna med att gå på Felix skolavslutning på fredag innan jobbet. Men hinner inte med fikat som är efteråt. Regnar det blir det dock inställt och vädret såg ju inte ut att bli bra. Sen är det trettioårsfest på lördag. Det ser jag fram emot, men det krånglar lite med skjuts eftersom det är i de djupaste skogar. Haha nej då det är det inte men det är på landet. Grannen har iaf styrt upp en förfest, blir nog skoj!

Min kompis har köpt ett hus, hima kul! Har varit på möte om skolan, nu griper vi efter sista halmstrået som Alex uttryckte det. Vi har en pool full med vatten sen en-två veckor men vi har inte ens doppat tårna i den. Lite värme, ja tack!

Nu ska jag ta tag i röran här hemma. Finns massa tvätt som behöver in i garderoberna. Ska nog ringa ett samtal samtidigt. Blir så mycket lättare då :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0